SF Sjælland har afholdt urafstemning blandt deres medlemmer i regionen, om opstilling til det kommende folketingsvalg. Medlemmerne har den seneste måneds tid haft mulighed for at stemme om rækkefølgen på SF’s liste over folketingskandidater i regionen.

Storkredsen havde forinden valgt prioriteret opstilling med sideordnet anmeldelse, dvs. at de personlige stemmer alene vil afgøre, hvem der bliver valgt for SF.

Jacob Mark

“Fra Sjællands Storkreds er SF i dag repræsenteret i Folketinget af Jacob Mark, Astrid Carøe og Anne V. Berthelsen. Og de har bestemt sat deres aftryk og opnået vigtige resultater. Vi er i regionen rigtig glade for at kunne bakke op om deres fortsatte arbejde. Det gør vi så også ved at stille et stærkt hold, hvor der vil være lige dele grønt engagement og rød ansvarlighed, lokalt fokus og globalt udsyn. SF har nu et stærkt og mangfoldigt kandidatfelt. Alle kandidaterne er fast besluttet på, at samarbejde er vejen frem. Politik er en holdsport, og de bedste resultater kommer ved at bringe alles viden og erfaringer i spil,” siger Flemming Stenild, formand for regionsbestyrelsen.