Et foredrag om at kunne glæde sig over livet, selv når døden fylder alt. Hør den karismatiske retsmediciner Hans Petter Hougen fortæller om flere af de sager, der har gjort mest indtryk på ham igennem livet. Det sker tirsdag den 12. januar 2021, kl. 19 på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus. Hovedgaden 19, 4490 Jerslev. Arrangeret i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

Når man står bøjet over et lig og beskæftiger sig med de mørke sider af samfundet, er det vigtigt at huske på at udenfor skinner solen. Det fortæller professor i retsmedicin Hans Petter Hougen om i hans helt nye foredrag “Udenfor skinner solen”, som også er titlen på hans biografi.

Gennem mere end 30 år har Hans Petter Hougen beskæftiget sig med levende og døde inden for retsmedicinen. Det har givet ham masser af grund til at reflektere og filosofere over liv og død, og det sætter han ord på i dette foredrag.

Hør den karismatiske retsmediciner Hans Petter Hougen fortælle om flere af de sager, der har gjort mest indtryk på ham igennem livet. Fra menneskelig ondskab i krige og kriminalsager, til naturkatastrofer og trafikulykker, som brat kan smadre familiers liv. Hvordan vænner man sig til det, og bliver det aldrig for meget? Kan humor redde ens sind fra at blive tynget af alt ondskaben? Eller skal man være af en særlig støbning, for at kunne klare det?

Der vil være tid til både spørgsmål og dialog med publikum.

Med og uden spisning
Der kan vælges mellem billetter med eller uden spisning. Og der er som vanligt rabatter at hente til medlemmer af Biblioteksklubben og Hvidebæk Lokalråd.

Praktiske oplysninger:
Arrangeret i samarbejde mellem Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker.
Menuen er sammensat af Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus.

Priser:
Foredrag og spisning kl. 18:00:
Hvidebæk Lokalrådsmedlemmer: 170 kr.
Biblioteksklubben: 170 kr.
Normalpris: 190 kr.

Kun foredrag kl. 19:00:
Hvidebæk Lokalrådsmedlemmer: 110 kr.
Biblioteksklubben: 110 kr.
Normalpris: 130 kr.

Billetter købes via bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk eller på ét af vores Biblioteker.

Læs mere og meld dig ind i Biblioteksklubben: https://www.kalundborgbib.dk/klub