Nytårsmenu 2020

Forretter

Sesammarineret laks, frisk tuncarpachhio og grillede jumborejer
Anrettet på sprøde salater, sauce verte og italienske boller med krydderier
eller
Fiskecremesuppe med stykker af fisk, rejer, urter og safran
Friskbagt brød og kuvertsmør
eller
Spansk serranoskinke med melonsalat, aromatiske salater, balsamicoglace
Friskbagt brød og kuvertsmør

Hovedretter

Grillet ungkvægmørbrad med rodfrugtsaute, pommes maxim og rødvinssauce
eller
Rosmarinstegt dådyr med æblekartofler, garniturer og svampesauce
eller
Laksesteak bagt med salvie og anrettet med rispilaw, grønsager og purløgscremesauce

Dessert

Lækker vanilje pannacotta med jordbærkompot, gele og friske jordbær
eller
Chokoladefondant med hjemmelavet vanilleis og jordbær
eller
Æblekompot, nougatmousse, marcipan crumble anrettet i flot champagneglas

Pris pr kuvert. 595.-

Bestilling: 20418231 (Pia) Alle dage mellem 12:00-19:00

Ved bestilling af min. 8 kuverter følger champagnesorbet med u/b

Husk at bestille kransekagen!

Champagnesorbet: 60.-pr 1/2 liter (nok til 6-8 pers)
Afhentning d.31/12-20 :
Sejers Konditori
Absalonsgade 16, 4180 Sorø
kl 13:00-15:00
Greenfield Dinner – fra Kalundborg –  står for det salte køkken, Sejers konditori stå for brød og det søde køkken.

Foto: ABW