Et tabubelagt emne inden for naturmedicin har i mange år været medicinsk cannabis. Efter lovliggørelsen af cannabisolie har produktet vundet frem som et meget effektfuldt middel mod blandt andet smerter og stress. I dag er cannabisolie, også kendt som CBD-olie, anerkendt vidt og bredt for sine mange positive virkninger.

Cannabisolie har hverken til hensigt at diagnosticere, behandle eller for den sags skyld helbrede specifikke sygdomme, men den afhjælper altså en række lidelser.

I Kalundborg Kommune har flere og flere ældre borgere fået øjnene op for medicinen. CBD har ikke kun en vis sundhedsmæssig værdi. Sygehusvæsenet nyder også godt af cannabisoliens dokumenterede effekter. Det betyder både færre patienter, indlæggelser og behandlinger til gavn for den generelle samfundsøkonomi.

Sådan ved du om CBD-olien er lovlig
Raw Organics er certificeret forhandler af CBD-olier. Det er vigtigt, at man undersøger, hvorvidt de produkter, man køber, er kvalitetssikrede.

Indeholder olierne mere end 0,2 procent THC, er de nemlig omfattet af loven om euforiserende stoffer, som for eksempel gør det ulovligt at køre bil umiddelbart efter indtag af CBD.

Det er cannabinoiden THC, der i kraft af sin psykoaktive virkning, tidligere har givet medicinsk cannabis et dårligt ry og rygte. Den psykoaktive virkning kan udmønte sig i blandt andet angst og paranoia.

Hos Raw Organics har man ikke noget at frygte. Virksomheden får alle sine produkter kontrolleret på det statsstøttede analyseinstitut Fundación CANNA i Madrid. Desuden er samtlige olier i webshoppen udvundet af økologisk hamp, hvilket giver de absolut bedste produkter på markedet.

Guide til indtagelse af CBD-olie
Raw Organics’ hjemmeside giver dig en guide til, hvordan du udvælger dine produkter. Mængde og dosering afhænger både af den pågældende persons lidelsesgrad og dennes kropsvægt.

CBD-olien indtages med størst mulig effekt ved at dryppe en dråbe ind under tungen, hvorefter man venter et par minutter med at synke. Det anbefales det, at man ikke indtager nogle andre væsker i de første ti minutter efter indtag af olien.

Se her, hvis du er interesseret i at lære mere om CBD-olie. Du finder flere lærerige artikler på Raw Organics’ hjemmeside samt et bredt udvalg af cannabisolier og -kapsler i webshoppen.

CBD-olien indtages med størst mulig effekt ved at dryppe en dråbe ind under tungen, hvorefter man venter et par minutter med at synke. Det anbefales det, at man ikke indtager nogle andre væsker i de første ti minutter efter indtag af olien. Pressefoto.