Denne aften sætter fokus på den nye Højskolesangbog. I november 2020 får Danmarks bedst sælgende bog et fornyet udtryk, der skal holde de næste 15 år. Der er udskiftet 150 sange, og den 19. udgave af Højskolesangbogen har i alt 601 sange. Glæd dig til en aften hvor pianist Rasmus Skov Borring tager Højskolesangbogen under kærlig behandling i dette musikalske foredrag.

Foredraget finder sted tirsdag den 24. november Kl. 19-21 på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus, Hovedgaden 19, 4490 Jerslev Sj.
Kim Kok har sørget for kaffe og lækker kage i pausen.

Rasmus Skov Borring er aftenens sangvært og inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat. På repertoiret er både sange, der har været i Højskolesangbogen længe og helt nye sange. Rasmus Skov Borring er selv en af de nye komponister, der bliver repræsenteret i Højskolesangbogen.

Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen. Han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer og har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage”, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange.

Arrangeret i samarbejde med LOF Nordvestsjælland og Hvidebæk Lokalråd

Billetpriser:

OBS: På baggrund af nye Corona retningslinjer fra myndighederne, er det desværre ikke muligt at gennemføre fællesspisning.

Kun foredrag inkl. Kage og kaffe kl. 19.00
Hvidebæk Lokalrådsmedlemmer og Biblioteksklubben: 95 kr. Normalpris: 120 kr.
Køb din billet på www.kalundborgbib.dk

Pressefoto