Vil du opleve ægte god gammeldags dansk hygge med Hvalen Hvalborg, Vuffeli-vov, Danmark, Sexchikane, Den Røde Tråd og MANGE flere?

Værslev Forsamlingshus inviterer til en hyggelig og underholdende aften, hvor du kan synge med på de kendte Shu-bi-dua sange. Det sker fredag d. 20. november kl. 18.00

FedRock.dk er et passioneret og dedikeret SHU-BI-DUA kopiband som genskaber de mange nostalgiske og klassiske numre. Og med den største kærlighed og respekt for hvordan originalerne lød med Michael Bundesen i front. Der bliver ikke slinger i valsen, men til gengæld tryk på. ”Vi spiller og synger, så loftet det gynger.” Kan du lide fed rock? Er din yndlingsret en hotdog med brutale løg? Ryger stærk tobak? Har købt en guitar? Bruger karbad? Går tur med vovsen? Fundet den røde tråd? Eller ligesom os, fuldstændig tosset med SHU-BI-DUA?

Billetter købes ved direkte henvendelse til Værslev Forsamlingshus på tlf.: 28 93 00 23 eller mail: danielsen.kate@gmail.com. Prisen inkluderer mad, kaffe, the og efterfølgende musik. Læs mere på www.kalundborglif.dk

Alle corona-retningslinjer overholdes. Forbuddet mod at forsamles flere end 10 personer på samme sted samtidig gælder ikke ved arrangementer, begivenheder, aktiviteter e.l., hvor deltagere i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, biograflærred, bane eller lignende.