Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2020/10/16 til 2020/10/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden førerret igen igen og fik taget bilen – Møllevangen, Rørby, Kalundborg

Kl. 01.26 standsede en patrulje en personbil på Møllevangen i Rørby for at lave en rutinemæssig kontrol. Føreren af bilen, en 39-årig mand fra Kalundborg, havde flere sager om kørsel uden førerret i sin bil inden for de seneste tre år. Politiet beslaglagde derfor mandens bil, som det er muligt efter færdselslovens regler. Den 39-årige accepterede beslaglæggelse. Retten vil senere tage stilling til, om bilen kan konfiskeres, når sagen skal afgøres i retten.

Væltede træer i blæsevejret – Stevns og Kalundborg

Kl. 04.10 kom to anmeldelser om væltede træer, så lå hen over vejen.
Det ene træ spærrede begge vognbaner på Bygaden i Hellested, Hårlev på Stevns. Stevns kommune blev kontaktet, og de ville sende en mand med en sav.
På Gørlev Landevej ved Nedergårdsvej i Høng, Kalundborg spærrede en træ vejen, så Vejdirektoratet blev kontaktet og ville tage sig af at fjerne træet.

Mand anholdt for overfald – Hallebyorevej, Hallebyore, Jyderup, Kalundborg

kl. 14.58 fik politiet anmeldelse om et voldeligt overfald ved et maskinværksted. En 39-årig mand fra Gørlev, som var på besøg på stedet, var blevet opsøgt af en bekendt, som mente, at de havde et økonomisk mellemværende. Den 39-årige opdagede, at den bekendte, en 43-årig mand fra Slagelse, havde piftet dækkene på hans bil, som holdt på stedet. Der opstod uenighed imellem de to parter i forhold til det økonomiske spørgsmål. Herunder blev den 39-årige udsat for vold af den 43-årige, som slog ham i ansigtet, så hans briller gik i stykker.

Den 43-årige truede den 39-åriges med en kniv og bad om hans ejendele, og de penge han ifølge den 43-årige skyldte, men fik ingen værdier udleveret. Den 39-åriges bil fik foruden hærværket på dækkene også knust et sidespejl. Kl. 17.58 anholdt politiet den mistænkte 43-årige mand, som blev sigtet for forsøg på røveri mod den 39-årige og hærværk på bilen. Han blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen blev vurderet juridisk, men da der ikke blev fundet grundlag for at fremstille den 43-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, blev han løsladt senere på aftenen. Den 43-årige er fortsat sigtet i sagen og vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Indbrud i Perioden

Strandparken, Havnsø, Føllenslev
Elvervej, Kalundborg