Arrangementet er desværre AFLYST!

Kom med til spændende foredrag om romanen ’Afstande over vand’. Arrangementet foregår på Fugledegård onsdag den 28. oktober kl. 19-21, Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede. Arrangeret af Ubby Bibliotek og Naturcenter Fugledegård.

’Afstande over vand’ er en slags moderne Erasmus Montanus-fortælling og handler om den midaldrende Tom, som efter mange år som succesrig erhvervsmand i Boston vender hjem til sin hensygnende fødeby, Lille Fuglede på Vestsjælland. Han har en stor plan for hele regionens udvikling – et grønt og kulturelt vækstcentrum.

Til at begynde med går det som en drøm, trods savnet af børnene på den anden side af oceanet. Alle er dog ikke interesseret i Toms ambitiøse erhvervs-eventyr, og han må kæmpe med sig selv, sin fortid og egnens magthierarkier. Med en blanding af højspændt socialt drama, skarpe persontegninger og lyrisk prosa indfanger romanen på eksemplarisk vis Danmark i både sine helt mørke og lyse afkroge. Afstande over vand er første bind af to.

Om Jens Peter Kaj Jensen
(f. 1965) er forfatter, uddannet fra Forfatterskolen i 2007 og cand.phil. i filosofi. Han debuterede med romanen Sofa (Anblik, 2007) og har bl.a. udgivet novellesamlingen Kig på damen (Gyldendal, 2010) og romanen Celeste (Solidaritets Forlag, 2013). Derudover er han medstifter af Selskab for Filosofi og Litteratur og har udgivet flere fagbøger. Som romanens hovedperson er Jens selv af fiskerslægt og har i kortere perioder arbejdet som fisker på Tissø ved Lille Fuglede. Fra 2011 bosat i Madrid.

Billetter koster 55 kr. for medlem af Biblioteksklubben og 65 kr. for alm billet. Billetter kan købes via hjemmesiden www.kalundborgbib.dk. Meld dig ind i Biblioteksklubben på www.kalundborgbib.dk/klub

Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer.
COVID-19 og arrangementer: Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer.
Kalundborg Biblioteker tager forbehold for ændringer, hvis retningslinjerne fra myndighederne ændrer sig. Har du købt billet, og der sker ændringer, får du direkte besked via SMS eller mail.
Tjek også opdateringer på www.kalundborgbib.dk eller Facebook – Kalundborg Biblioteker.

 

Pressefoto
Pressefoto