Få inspiration til vinterens hyggestunder med gode bøger

Mandag d. 16. november byder Biblioteksklubben velkommen til Liselotte Wiemer, som vil præsentere os for årets danske og nordiske litteratur.
Biblioteksklubben på Kalundborg Biblioteker glæder sig over, at vi igen kan byde velkommen til en aften i selskab med Liselotte Wiemer.

Liselotte er cand.mag. i dansk, litteratur og arbejder i dag som sognepræst. Liselotte er en levende, vidende og inspirerende fortæller. Liselotte har læst sig igennem sæsonens bøger og præsenterer de bedste fra bunken for os.

Aftenen er for dig, der kan lide at kravle op i sofaen med et dejligt stort tæppe og en god bog imens det regner, blæser og sner udenfor. Liselotte tager os på en rejse igennem årets litteratur og kommer med mange forskellige ideer, både til din egen læsning men bestemt også som inspiration til de nært forstående julegaveindkøb.

Foredraget foregår mandag d. 16. november kl. 19.00 – 21.00 i Kalundborg Hallerne, lokale 4, indgang D fra Torvet.
Der er undervejs en kort pause, hvor der serveres kaffe/the og en småkage.

Billetter kan købes på www.kalundborg.dk/”Det sker”. For medlemmer af Biblioteksklubben koster billetten kr. 90,-. Normalpris kr. 100,-. Ønskes hjælp til billetkøb, står personalet på alle kommunens biblioteker til rådighed.

Pressefoto