Kragerup Gods tilbyder en variation af forskellige emner forbeholdt professionelle møde- og eventbookere. Alle dage inkluderer forevisning af deres lokaler inde og ude samt fortælling om Godsets historie. Deltagere fra Kragerup Gods, alt efter relevans, vil være: Hotelchef Dennis Dahl, Salgschef Caroline Rye, Konferencekoordinator Elsebeth Rygaard, Festkoordinator Henrik Olsen samt Godsejer Birgitte Dinesen. Læs mere og tilmeld dig her.

22. SEPTEMBER 2020 KL. 13.00 –
FOKUS PÅ DIGITAL LÆRING OG TEAMBUILDING UDE SOM INDE
Kodeordet for events med Green Hat People er ENGAGEMENT. Green Hat People leverer digitale events til møder og konferencer som fungerer via ipads, hvor alle kan være med, og hvor indholdet let kan skræddersyes. Med 14 års erfaring og over 1 mio. deltagere over hele verden, samt kåring til Danmarks bedste teambuilding i 2019 er Green Hat People garant for en uforglemmelig oplevelse, hvad enten eventet er af social eller faglig karakter. Direktør Klaus Johansen, som har mere end 25 års erfaring fra rejse/hospitality industrien vil fortælle mere om hvordan vi sammen kan skabe engagerende events for jeres medarbejdere og kunder.

Efter velkomst i havestuen og kort introduktion af godset fortalt af Birgitte Dinesen, byder vi på godskøkkenets frokostanretning. Herefter vil Klaus Johansen fra Green Hat People holde et oplæg, og give gode eksempler på hvordan I skaber højt engagement på jeres møder vha. digitale indspil og gamification. Du får mulighed for at afprøve forskellige løsninger i praksis og samtidig udforske godsets mange faciliteter.

Tilmeldingsfrist den 15. september

FREDAG D. 25. SEP. KL. 15.00 –
FOKUS PÅ KONFERENCER OG KONCEPTUEREDE KUNDE- OG PERSONALEARRANGEMENTER
Kragerup Gods tilbyder 9 unikke fest- og konferencelokaler i autentiske omgivelser i hovedbygningen samt i de tilhørende avlsbygninger. Tillige kan vores skovhytte danne rammen om en grøn konference eller fest i skoven.

Vi starter med kaffe og kage, imens Birgitte Dinesen fortæller om Godsets historie. Herefter skal vi rundt og se Kragerups små og store fest- og mødelokaler inde som ude.

Du er velkommen til at tage din veninde, kollega eller ægtefælle med, ’flytte ind’ og fornemme stemningen, maden og de gode vine samt til slut at overnatte. 2 retters middag og overnatning i standardværelse med morgenmad tilbyder vi dig til kr. 1.195,- for 2 personer/ kr. 895,- for 1 person.

Tilmeldingsfrist den 18. september

MANDAG D. 28. SEP. KL. 13.00 –
FOKUS PÅ NYE MØDEDESIGN I NATUREN
Bo Krüger er en af Europas mest professionelle mødedesignere og facilitatorer med kunder i mere end 25 lande. Bo er ekspert i bl.a. engagerende møder, møder i naturen, motivation og positiv psykologi. ’En undersøgelse fra Lederne viser at 74% af alle de adspurgte ledere oplever, at møderne ikke står i et fornuftigt forhold til de ressourcer, der bliver investeret i dem.’ Møder er nødvendige og vigtige for at kunne skabe samarbejde og fremdrift, men får I nok ud af jeres møder? Hør mere om hvordan I kan optimere jeres møder til vores arrangementet.

Vi starter med godskøkkenets frokostanretning, herefter fremvisning af alle vores udendørs faciliteter, hvorefter Bo Krüger vil holde et indlæg i vores Skovhytte om, hvordan din hjerne påvirkes kreativt i naturen og om gående møder samt møder i en uforudsigelig tid.

Tilmeldingsfrist den 21. september

FREDAG D. 2. OKTOBER KL. 14.00 –
FOKUS PÅ FACILITERET TEAMBUILDING
Ole Rasmussen er teambuilding-ansvarlig på Kragerup Gods. Han har mere end 30 års erfaring i faciliteret teambuilding bl.a. fra militæret. Vores gæster vælger typisk teambuilding ud fra kriterierne: pris, tid, fysik og formål. Ole griber tingene anderledes an og tilbyder vejledning og inspiration til et skræddersyet forløb for at sikre at målet med øvelserne opnås. På Kragerup Gods kan vi tilbyde mange forskellige teamopgaver, som kan tilpasses jeres ønsker. Vi ser frem til at inspirere jer!

Vi starter kl. 14:00 med kaffe og kage i Havestuen, imens Birgitte Dinesen fortæller om Godsets historie og viser rundt. Ole Rasmussen vil efterfølgende give jer en kort introduktion omkring teambuilding og ligeledes illustrere hvordan øvelser fungerer i praksis. Her er det ikke løsningen af den enkelte opgave, men processen, som er interessant. Undervejs får I rig mulighed for at opleve godset store park og vores hyggelig skovhytte. Vi forventer at afslutte arrangementet ved 17:30 tiden.

Du er velkommen til at tage en veninde, kollega eller din ægtefælle med, ’flytte ind’ og fornemme stemningen, maden og de gode vine samt til slut at overnatte. 2 retters middag og overnatning i standardværelse med morgenmad tilbyder vi dig til kr. 1.195,- for 2 personer/ kr. 895,- for 1 person.

Tilmeldingsfrist den 23. september

Foto: ABW