Traditionen tro inviterer Dyrehøj Vingaard til præsentation af årgang 2019 i samarbejde med Café Dyrehøj. Det sker fredag den 16. oktober. Tina Thrysøe står ved roret, og sammen med hendes dygtige mandskab bliver der kreeret en gourmetoplevelse udover det sædvanlige.

Aftenens arrangement starter kl. 18.00, hvor vinbonden byder alle velkommen inde i vineriet med et glas Sparkling Pink. Menuen vil blive akkompagneret af RÖS årgang 2019.

Deres vinmager øser af sin viden under middagen

De enkelte vine bliver præsenteret af deres vimager Zac Brierly, inden man smager dem. Zac fortæller om, hvordan vinene er skabt. Lige fra skallens tykkelse, sukker og syreindhold til druernes smag da de blev plukket. Gæringsprocessen og hvilke gærstammer der er brugt for netop at fremhæve hver enkelt vins karakteristika, vil blive forklaret ned i de mindste detaljer. For de vine der har gennemgået malolaktiske gæring, hvor æblesyren omdannes til den bløde og runde mælkesyre, vil processen også blive forklaret.

Der vil blive rig lejlighed til at stille, selv de mest nørdede, spørgsmål til Tom og Zac hele aftenen.

Der må leges med vinene

Der vil være glas nok på bordet, så man får rig mulighed for at lege med vinene. Afprøve anderledes kombinationer af de enkelte vine og de forskellige anretningers smage, dufte og teksturer. Vinene serveres af dem på vingården, og der vil være masser af muligheder for seriøst vinnørderi mellem bordene.

Bestil dine billetter til denne kulinariske oplevelse

Foto: ABW