Kom til fredagshygge, med spisning på Verdens Fortælledag, og oplev efter spisningen, hvordan dine sanser og følelser aktiveres gennem fortællinger.

Nordkystfortællerne, der holder til i Nordsjælland, og har mere end 20 års erfaring, gæster Kalundborg Bibliotek og deler ud af deres fortællinger om dette års tema Rejser, eller Voyages. Der vil være fortællinger som ’Da jeg mødte medicinmanden i Vestafrika’, ’Med troldkvinden over stok og sten’ ’Rejsen til og fra den hinsidige verden’ og ’Inspired by Virgin Mary’. Fortællerne vil med deres levende ord skabe billeder i hovedet på dig, og målet er, at historierne vil blive siddende der resten af dit liv.

Verdens Fortælledag er en hyldest til fortælletraditionen og har sin oprindelse fra begyndelsen af 1990’erne i Sverige og har nu bredt sig til hele verden. Der skabes et bånd til resten af verden, når der på samme tid fortælles historier på mange sprog, og i mange byer. Nu er Kalundborg en af disse byer. Den oprindelige dato for arrangementet var sat til engang i marts, der er nogenlunde svarende til forårsjævndøgn på den nordlige halvkugle, og efterårsjævndøgn på den sydlige halvkugle.

På grund af Corona er dagen rykket til 9. oktober, kl. 18:00-20:30. Stedet er Kalundborg Hallen, Mødelokale 4. Ønsker man at deltage, købes billetter via kalundborgbib.dk. Prisen inkluderer underholdning og spisning, læs mere på Kalundborg Bibliotekers hjemmeside.

Vi glæder os til at se jer, og få en hyggelig aften med spisning og skønne oplevelser i fortællingens tegn.

Praktisk information
Tilmelding: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest- voksne/world-story-telling-day

Dato: fredag den 9/10-2020
Tid: kl. 18:00-20:30

Billetpris: Voksen 60 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben, 75 kr. for ikke medlemmer.

Lokalitet: Kalundborghallerne, mødelokale 4, indgang fra Torvet
J. Hagemann-Petersens Alle 11
4400 Kalundborg

Arrangør Kalundborg Bibliotek

Målgruppen For voksne