Mød op i Ubby Bibliotek og forsamlingshus når Hvidebæk Lokalråd og børnebiblioteket åbner dørene for børn og bilglade voksne i efterårsferien. Hvordan er det at sidde højt oppe i en lastbil? Hvor mange kilo kan en lastbil køre med?

Lastbiler og andre store biler er nemlig temaet når dørene åbnes på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus for børn og voksne tirsdag d. 15. oktober kl. 13-15.30

Biler og især store biler er en uomtvistelig del af børns hverdagsliv. De er spændende, larmende og sjove. Men hvordan er det at sidde i en kæmpe bil når motoren går i gang og hvor hurtigt kan en lastbil køre? Med bilarrangementet håber biblioteket at kunne bidrage til svar på mange af disse spørgsmål. Det handler nemlig både om læring og sjove oplevelser i børnenes efterårsferie.

Du kan også vinde en flot præmie, sponsoreret af Frode Lauersen, hvis du deltager i konkurrencen om at svare rigtig på flest spørgsmål om de udstillede biler og maskiner.

Arrangementet er gratis, men vil du sikre dig en plads, så reserver en billet på forhånd på www.kalundborg.bib.dk eller på ét af vores biblioteker.

NB: På baggrund af de nyeste anbefalinger fra myndighederne, vil der desværre ikke være muligt at købe mad og drikke.

Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer.

COVID-19 og arrangementer
Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer.
Kalundborg Biblioteker tager forbehold for ændringer, hvis retningslinjerne fra myndighederne ændrer sig. Har du købt billet, og der sker ændringer, får du direkte besked via SMS eller mail.

Tjek også opdateringer på www.kalundborgbib.dk eller Facebook – Kalundborg Biblioteker.

Pressefoto