Kom og vær med til masser af aktiviteter i efterårsferien, når Kalundborg Biblioteker byder på både teater, familiedag, tigertræning og meget mere.

Kreative sysler for børn og deres voksne
Der vil være rig mulighed for at være kreativ med farver, lim og papir i ferien. I både Gørlev, Svebølle og Snertinge er der i løbet af ugen krea- eftermiddag eller formiddage med tilmelding.

Alle kan deltage, men børn under 6 år skal være ifølge en voksen. Hver deltager vil få sit eget kit og det hele vil naturligvis løbe af stablen i henhold til Covid-19 retningslinjerne.

Filmanimation og digitalt design
For de ældste børn og unge fra 12-17 år vil der onsdag i ferien være Pixel Art og Sprite Animation i Kalundborg Biblioteks nye spændende LAB, hvor man kan lære at designe figurer og animere dem til at bevæge sig. Så vil du gerne arbejde kreativt med computeren, så skynd dig at tilmelde dig arrangementet.

Om fredagen gentager biblioteket det populære animations-studio for de lidt yngre – de 7 – 13 årige. Her kan du være filminstruktør for en dag og lave din helt egen animerede film ved hjælp af app’en Cobostories og med et smart set-up til brug.

Gang i krop og bevægelse
Derudover vil efterårsferien byde på arrangementer, hvor der sættes gang i kroppen.

Bueskydning i Kalundborg Hallerne har de sidste sæsoner trukket mange til, så ingen tvivl om, at vi igen i år tilbyder et par timers leg med bue og pil i samarbejde med Kalundborg Bueskytteforening. Arrangementet foregår i Hal 1 i Kalundborg Hallerne mandag i efterårsferien og er for børn og unge fra 7 år.

Om tirsdagen er det de mindste, der kan komme ud og røre sig. Der er nemlig TIGERTRÆNING med levende musik for de 3-6 årige. Når Tigertræning holder legekoncert er både børn og voksne nemlig aktive deltagere, der bevæger sig, får sved på panden og får grinet og leget sammen. Det bliver en festlig tirsdag formiddag!

Teater, familiedag og højtlæsning
Har man bare lyst til her i ferien bare at læne sig tilbage og nyde en dejlig teaterforestilling, får Svebølle Kvik Bibliotek besøg af Hr. Teater med den skønne og fuldstændig gaggede forestilling CHICKS, som handler om de to høns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, som en dag opdager livet udenfor buret. En ordløs klovneforestilling fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags. Forestillingen er for de 4-10 årige.

Om onsdagen bliver det også rigtig hyggeligt, når der laves lejrbål og der læses højt bag biblioteket i Gørlev. Husk varmt tøj!
Og så er der denne efterårsferie rigtig godt nyt til alle, der elsker store biler, maskiner og lastbiler. Torsdag eftermiddag i efterårsferien ruller den helt store vognpark frem, når Ubby Bibliotek og Forsamlingshus i samarbejde med frivillige afholder familiedag. Hvordan er det at sidde i højt oppe i en lastbil? Hvor mange kilo kan en lastbil køre med? Og hvordan er det at sidde i en kæmpe bil, når motoren går i gang? Det er bare nogle af de spørgsmål, man kan få svar på! Kom og vær med torsdag eftermiddag.

Læs mere om alle bibliotekets arrangementer på www.kalundborgbib.dk og husk at der er tilmelding til alle vores arrangementer.

Biblioteket gør opmærksom på, at alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer naturligvis overholdes i forbindelse med afholdelse af arrangementerne.
Kalundborg Biblioteker glæder sig til at byde velkommen til en dejlig efterårsferie!

Pressefoto