Aspire Pockex aio er en e cigaret lavet ud i ét, populært kaldet all-in-one unit, der passer i lommen. Med kun en knap er den nem at betjene uden behov for meget teknisk ekspertise. Med andre ord er det den perfekte løsning for et rygende nemt rygestop og fantastisk damp. Men selvom den er lille, er den på ingen måde svag eller uden nydelse – der er fuld dampende nydelse for hver kvadratcentimeter af denne lækre e-cigaret. Med et Aspire pockex aio kit behøver man næsten ikke mere. Find e cigaret aspire pockex her.

Maksimal ydelse og rygende nydelse
Lidt kortere end en iPhone 5s er Aspire PockeX den ultimative All-in-One (AIO) e-cigaret, men med en bredere drip-tip og større luftindtag, så den er designet til sub ohm dampning, er lommefilosofien bag Aspire Pocket AIO. Med andre ord en lille handy e-cig, med kraft som et helt vandværk med ekstra luft gennem systemet, der tilsammen giver et rygende fedt rygestop. 100 % af batteriets ydeevne kanaliseres direkte til coil’en uden regulerende mellemled med fuld valuta og ikke mindst damp for pengene, og gør det samtidig legende let at bruge e-cigaretten.

AIO PockeX 1500 mah er en helt ny, diskret, lavprofil sub ohm e-cigaret fra Aspire, som tilbyder en god mængde damp til den normale bruger. Så med denne e-cigaret får man en komplet e-cigaret med batteri på hele 1500mAh og 2ml tank samlet i en enhed. PockeX er en af de korteste all-in-one-modeller der findes på det danske marked, men selvom dens meget lille og kompakte størrelse, levere den stadig en god mængde damp og smag. Bedre fås det simpelthen ikke.

Enkel og stærk
Samtidig er denne e-cigaret bygget med topfyld funktion, hvilket gør det nemmere og hurtigere for forbrugeren at genopfylde e-juice samt udskifte coil/brænder. Hver gang en brænder/coil udskiftes i e-cigaretten, anbefales det at tage 2 lange sug uden at trykke på knappen, for at suge væske ind i brænderen, derefter skal man lade den stå i 15 min, uden at tage den i brug, og det anbefaler vi at man gør hver gang man skifter brænderen. Måske tager det lidt længere tid, men resultatet er til gengæld også så meget bedre. Vi har testet det, og forskellen er rygende klar.

PockeX kan både bruges af nybegyndere og erfarne dampere, men er især velegnet til nybegynderen, da den giver god smag og damp uden særligt meget teknik at holde styr på. Og med et batteri kan den ved almindeligt brug sagtens holde en hel dag, så den er både nem og ligetil at bruge i en stresset hverdag.

Som en af de korteste e-cigaretter kan den opbevares overalt og være med i en travl hverdag, og den har en fantastisk smag. Der er to modstandsdygtige spoler på Aspire Pockex Pocket Aio, som kun giver dig som damper endnu flere damppræferencer. Du kan nemt hælde e-væske i den ved at åbne den op på midten, og der mistes hermed så godt som ingen juice. Designet på Aspire Pockex Pocket Aio gør, at du kan hælde juicen ind på mange forskellige måder, og gør den samtidig lækagefri. Og skulle du have brug for tips, er du velkommen til at kontakte os eller bruge Aspire AIO manual.

Aspire er kort sagt en perfekt e-cigaret til dig som ønsker at lade tobakken gå op i røg og i stedet begynde at bruge uskadelig røg, uden at gå på kompromis med hyggen eller det sociale aspekt. Men blot ønsker et meget bedre alternativ der heldigvis er nem ar begynde at bruge, uanset om du behøver en e-cigaret eller Aspire Rainbow kit.

Et dampende musthave
Aspire PockeX er den ultimative lomme all-in-one e-cigaret, der yder en fremragende damp og smagsoplevelse på trods af dens lille størrelse.

Den kan indeholde op til 2 ml og påfyldes nemt fra toppen. Låget skal blot skrues af, også den kan så påfyldes med favorit e-væske ned i tanken op til maksimum mærket. PockeX anvender U-Tech coils, der har gevind både i toppen og bunden, hvilket spænder e-cigaretten samme.

PockeX kan både anvende coils på 0,6 ohm for ekstra meget damp ellers kan der også anvendes Nautilus X coils på 1,5 eller 1,8 ohm for mere rolig og giver mindre damp. Derudover er der air-flow i toppen af tanken, der gør det nemmere at suge. Air-flow systemet er ikke justerbart. En af fordelene ved PockeX er, at glasset kan tages af, når den skal rengøres eller hvis glasset går itu.

PockeX er en super nem og brugervenlig e-cigaret, der leverer en fantastisk smag og damp. Bestil din All-in-one e-cigaret nu hos Easy to Smoke og start dit rygestop allerede nu – for en sundere, lækrere fremtid uden skadelige stoffer og smoke.

Lækfri konstruktion efter nyeste standarder  
Med de nye EU-regler er der kommet skærpede krav til blandt andet e-cigaretternes læk-resistans, og PockeX klarer naturligvis kravene rygende let. Alt er fremstillet og konstrueret efter de nye top-principper og etiske samt tekniske standarder, hvor selve tanken er udformet som en kop med bund. Al betjening og teknik sker oppefra og ned, og det gør det hele så meget nemmere. Højeste sikkerhed og nyeste teknologi for din sundhed.
Ydermere er coil’en i PockeX monteret i selve låget. Når du skruer låget af, får du således både base og coil med op, og det er således muligt at skifte coil, uden nødvendigvis at skulle have resterende e-juice ud af tanken. Det er rigtigt smart.

Bedste materialer for flere muligheder
Aspire anvender kun de bedste materialer, så din dampoplevelse kan blive optimal, uanset hvor erfaren eller uerfaren damper du er. Selve drip tip’en er i det populære Delrin-materiale, der både er holdbart og varmeisolerende. Hovedparten af chassiset er i rustfrit stål, og der er flere finish-muligheder. Den rå naturlige ståloverflade er en af mulighederne, men du kan også få den i de raffinerede farvevarianter matsort, guld-rosa eller pantone-hvid.

Selve coil’en er også i en liga for sig. Her har PockeX ”lånt” U-tech teknologien fra de Aspires berømte Nautilus-modeller. Glødetråden er en dobbeltspole i rustfrit stål 316L.

Aflang, praktisk, dampende god
All-in-One blev meget hurtigt populære efter deres indtog på markedet, da de er så nemme at bruge, og de kommer i en samlet integreret enhed, og som bruger behøver du hverken at være ekspert eller spekulere nærmere over det tekniske. Alt er afstemt fra producenten, og din opgave er primært at lade batteriet op, påfylde e-juice og så ellers nyde dampen. Din opgave består altså bare i at nyde den skønne oplevelse.

De få ting man skal klare for at bruge apparatet, drejer sig bare om juice-påfyldning og opladning er heldigvis meget brugervenlige. Skal der påfyldes e-juice, skrues låget blot af, og der er direkte adgang til tanken. Der er intet, der kan gøres forkert, når du blot sørger for at holde juice-mængden inden for det afmærkede maksimum. Nemmere bliver det ikke, og dampen er klar til at lette.

Opladning sker også helt automatisk: Det medfølgende USB-kabel skal blot tilsluttes, og den er hurtigt opladet for en hel dags sampning.

Med en batterikapacitet på 1500 mAh og en tank på 2 ml, er den lille PockeX faktisk særdeles godt udstyret. I forhold til sin størrelse genererer den lille enhed overraskende meget damp, men du kan naturligvis ikke forvente den samme driftstid som den, der kan opnås med de store tunge (og dyre) modeller med tungt batteri og overdimensioneret tank. Men alt i alt får du en udmærket driftstid, og det er let at tanke op, både batteri og e-juice. Og så kan du have denne kompakte model med dig overalt. Dette gør den også ideel at tage med på rejser, så man ikke skal have for meget ekstraudstyr med.

Et rygende begynderhit
En klassisk begynderfejl er at dampe straks efter at coil’en er monteret og giver de såkaldte ”dry hits” – coilen’s vægemateriale bliver simpelthen brændt af glødetråden, fordi e-juicen endnu ikke har nået at gennemvædet vægen. Det smager brændt og grimt, og coilen er som regel ødelagt, fordi den brændte bismag bliver hængende.

Coilen bør derfor stå og trække e-juice fra den fyldte tank minimum nogle minutter, før du tænder første gang. Nogle foretrækker ligefrem at dryppe nogle dråber e-juice direkte ned i coil’en, inden den monteres, for at det kan gå lidt hurtigere. Men lidt tålmodighed efter juice-påfyldningen giver som regel lige så gode resultater.

Vores tip for den bedste damp
– Når du tager din e-cigaret i brug, så husk at fylde den op med e-væske, og lade den stå et 2-3 minutter inden at du tager den i brug.
– Husk at der ikke følger e-væske med, det skal købes separat. Det er dog en glimrende mulighed for at tage et kig i vores fantastiske udvalg af lækre e-væsker.
Se vores mange lækre tilbud her.

Aspire anvender kun de bedste materialer, så din dampoplevelse kan blive optimal, uanset hvor erfaren eller uerfaren damper du er. Pressefoto.