Brian Madsen, ejer af Peugeot Slagelse og Ringsted samt senest af Opel Ringsted og Kalundborg fylder 50 år fredag 21. august.

Brian er født og opvokset i Sorø. Som ung var han en aktiv sportsmand og dyrkede fodbold og badminton i stor stil, men det var BMX sporten som blev hans store passion som ung. Mange Danmarks Mesterskaber og Nordiske mesterskaber kom i hus og rejser overalt i verden til EM og VM blev foretaget sammen med familien som alle var aktive i sporten.

Efter en tur forbi Handelsskolen i Slagelse fik Brian en administrativ uddannelse i Sorø og efter flere år i København med job og bolig slog Brian sig ned i Slagelse sammen med Suzanne.

Brian havde en erhvervskarriere i tele/ elektronikbranchen indtil 2003, senest med et spændende job som Salgsdirektør hos telegiganten Ericsson – hvor rejser fyldte meget.

En efterårsdag i 2003 sad Suzanne og Brian og drak morgenkaffen, da Brian besluttede sig for at besøge den lokale Peugeot forhandler og samme eftermiddag kom Brian hjem med en aftale om at overtage Peugeot forhandlingen i Slagelse.

En forretning som i dag beskæftiger ca. 70 personer i Slagelse, Ringsted og senest med Opel i Ringsted og Kalundborg.

Brian har altid haft en passion for fart og spænding, og derfor har rallysporten fyldt rigtig meget. Brians vindermentalitet har bragt mange sejre og Danmarksmesterskaber i hus – og er i rallysporten ved at være en rutineret herre. Passionen for Peugeot og motorsport er ingen vist i tvivl om.

Brian har netop lavet en aftale med PSA Motorsport (Peugeot, Citroen og Opel) om import og distribution af racing/ rallybiler og dele til Danmark og Sverige. Et spændende supplement til Brians forretning – hvor motorsport er en del af DNA’et hos medarbejderne. I øvrigt første gang dette sker i lille Danmark. Her skal virksomheden supporte de danske kørere i banesport og rally med teknisk support, biler og reservedele.

Vindermentaliteten skinner tydeligt igennem i forretningerne, hvor alle ansatte dagligt træner til at gøre tingene lidt bedre. DNA’et går igen i alle afdelinger! Vi vil være de bedste til det vi laver – vi vil være kundernes foretrukne partner, siger Brian.

Privat bor Brian i Sorø sammen med Suzanne. De voksne drenge, Kasper og Magnus er begge begyndt som salgselever i firmaet, mens Gabriella studerer medicin i Odense. Det er et utroligt privilegie at have sin familie omkring sig i det daglige. Udover Kasper og Magnus arbejder Suzanne som adfærdscoach, Kim (bror til Brian) som værkstedschef og Brians mor og far som chauffører.

I anledning af Brians 50års fødselsdag holdes reception i firmaet i Slagelse fra 12-14 (vi sidder ved borde og følger alle retningslinjer ifht COVID19).

Pressefoto