Rundvisning på vingården

Turen starter i vinmarkerne, hvor vi går ned og står midt imellem rækkerne og ser på den smukke udsigt ud i Storebælt. Her kan du høre om årets gang i vinmarken, og se hvordan en vinstok beskæres

Den mageløse udsigt over Storebælt
Turen går ned over de sydvendte skråninger igennem vinmarken, og videre op på de fredede volde der ligger ned mod Kalundborg fjord, her bliver der tid til at stoppe og få vejret, medens vi nyder den fantastiske udsigt over Storebælt mod Fyn. Voldene er et fantastisk syn, når alt står i fuldt flor med mange små og sjældne fredede blomster og urter.

Tilbage på vingården fortsætter turen ind i vineriet. Her bliver I ført dybere ind i de fascinerende metoder, de bruger, når de gærer mosten til deres præmierede RÖS vine i de store gæringstanke, smager, analyserer i laboratoriet og korrigerer vinen til perfektion før den endelig lagres.

Turens næstsidste punkt er deres destilleri, der i sandhed er en historie for sig. Her fra dette fantastisk smukke kobberapparat, kommer de ædle dråber alle kender så godt, men hvordan bliver de egentlig skabt?

De slutter smutturen af med et glas velfortjent kølig RÖS vin. Det betyder meget for dem at vinen smages og opleves og det er gerne her at alle spørgsmålene kommer frem.

Turen slutter kl. 12 og de anbefaler at nyde frokosten i Café Dyrehøj

Sted: Dyrehøj Vingård, Røsnæsvej 254, Kalundborg
Dato: Fre. d. 31. juli 2020
Tid:  kl. 11.
Pris: Entré: 95 kr Køb/bestil billet
Læs mere på deres hjemmeside

Foto: ABW