Nu er det muligt at tilmelde sig Kalundborg Bibliotekers populære bogklubber for børn – og i denne sæson byder vi også velkommen på Høng Bibliotek til masser af bogsnak og hygge.

Hvad laver vi i bogklubben?
Bogklubberne i Gørlev og Kalundborg har kørt det sidste halvandet år en gang om måneden og hver gang har der har været godt med snak omkring bordet. Børnebibliotekarerne fortæller om forskellige genrer og anbefaler bøger og så vælges der en eller flere bøger fra gang til gang. Nogle gange læser alle den samme bog og andre gange læses flere forskellige og så anmelder man dem for hinanden. Der er altid åbent for gode ideer, f.eks. TEGN OG GÆT med kendte personer fra bøgerne, pizzaaften med en film, der også findes som bog eller simpelthen bare pakkeleg, når det er ved at være jul. Det er drønhyggeligt at være med og der er plads til både den meget læsende og den ikke så læsende, bare man er glad for gode historier. Der afsluttes selvfølgelig hver gang med højtlæsning og meget ofte et stykke hjemmelavet kage.

Boghapserne indtager Høng Bibliotek
Nu bliver det rigtig spændende også at komme i gang med bogklubben i Høng!
Bogklubben, som hedder Boghapserne, starter op torsdag d. 3. sept. og løber herefter den første torsdag i måneden til og med december. Boghapserne får en dejlig goodiebag til at starte op på, med en bog, et fint bogmærke, lidt knas og en spændende overraskelse.
Der vil være masser af hygge og bogsnak på programmet også i Høng og som en bonus kommer Boghapserne til at sidde i det helt nyindrettede børnebibliotek. Det bliver så skønt!

Kom og mød forfatter Jan Kjær
Så er vi så heldige at få besøg af forfatter Jan Kjær i Høng. Det er et fælles arrangement, hvor alle Kalundborg Bibliotekers bogklubber er inviteret med. Jubii!

Jan Kjær benytter sig som illustrator og forfatter ofte af både tekst og billeder, når han fortæller sine historier. Han skriver og tegner dagen lang, og siden debuten i 2004 er det blevet til 53 bøger og udgivelser i 15 lande, bl.a. har han skrevet Nomerne og Taynikma bøgerne.
Jan Kjær kommer til Høng Bibliotek lørdag d. 5. september, hvor han fortæller om sine bøger, om at tegne og om hvordan han finder inspiration til sine bøger. Vi skal også selv lære at tegne, imens vi snakker om bøger. Det bliver hyggeligt!!
Læs mere om Jan Kjærs forfatterskab her: https://forfatterweb.dk/kjaer-jan

Børnebibliotekarerne glæder sig rigtig meget til at komme i gang med klubberne igen og til at mødes med en masse historie- og læseglade børn i både Høng, Gørlev og Kalundborg!

Bogklubberne er for de 9-14-årige og det er ganske gratis at være med. Mere info om datoer samt tilmelding sker via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside.

Pressefoto