Er du klar til at bytte din lejlighed i byen ud med plads til livet i naturen? Kalundborg Kommune står bag denne begivenhed sammen med bl.a. Slagelse, Odsherred og Sorø kommuner, som skal give dig inspiration til et familieliv uden for den store by:

På et webinar den 11. juni – læs mere her – får du inspiration til et familieliv uden for den store by, med masser af luft under vingerne – også økonomisk. Mød andre familier, der har valgt at flytte ud af storbyen, hør deres historier og stil spørgsmål til deres hverdag og oplevelser.

Panelet består af fire tilflyttere med forskellige baggrunde for og bevæggrunde til at gøre drømmen om livet tæt på naturen til virkelighed. Desuden medvirker bosætningskonsulenterne fra Kalundborg, Sorø, Slagelse og Odsherred Kommune.

Måske gør du dig overvejelser om at flytte med børnene eller du er bekymret for, om I kan få et godt netværk og venner det nye sted? Og hvad med spændende job- og karrieremuligheder samt mulighederne for at pendle? Alt det vil panelet forsøge at give dig ærlige svar på.

Tilmeld dig webinaret ved at skrive en mail til tilmeld@flytud.dk

Røsnæs! Foto: ABW