Hos Maxi Zoo Kalundborg banker butikkens dygtige og hjælpsomme personales hjerter for alle dyr – hvad enten der er tale om den logrende hund, mjavende kat, kælende gnaver, syngende fugl eller farverige akvariefisk. Med den store kærlighed til kæledyr sætter de en ære i at specialisere sig inden for den rette pleje, så byens dyreejere altid kan få gode råd og vejledning til livet med kæledyr. Kom forbi Maxi Zoo Kalundborg i weekenden den 12.-14. juni, når butikkens personale inviterer til rådgivningsdage med fokus på pleje, foder og snacks.

Her kan du, hvad enten du er på udkig efter din bedste vens livret, yndlingssnack, tips til valg af den helt rette type strøelse eller lignende, være sikker på at få al den hjælp, du har brug for. Butikken vil desuden alle tre dage tilbyde gode rabatter på en bred vifte af fodervarianter, strøelse og hygiejneprodukter samt snacks fra MultiFit – så I er helt klar til at nyde sommertilværelsen og gå all-in på forkælelse.

Kom til rådgivningsdage med fokus på pleje, foder og snacks fredag den 12., lørdag den 13. og søndag den 14. juni i Maxi Zoo Kalundborg.

Pressefoto