Butiksansvarlig, butiksmedhjælper, billethus-medarbejdere, ungarbejdere søges til Birkegårdens Haver:

Butiksansvarlig: Daglige betjening, dekoration af butikken, medindkøber af varer, kasseopgørelse, information til havens gæster, salg af sæsonkort, gøre rent på toiletter og i gangen som støder op til butikken, rengøring af butikken m.m. Du skal være servicemindet, god til at sælge og skabe omsætning. Du må gerne være i den “modne alder”. Arbejdstimer er ca. 37 timer pr. uge (hverdage, hver anden weekend og på helligdage). Vi er en sæsonvirksomhed, se vores åbningstider på birkegaarden.dk. NB: Vi åbner butik og café på lørdag den 30. maj, vores butiksansvarlige sagde op i går aftes, så hvis du kan starte sidst i denne uge, er det en fordel. Skriv til Merry på: bh@birkegaarden.dk.

Butiks- og billethus-medarbejder-i-en: Du skal passe butikken hver anden weekend samt 1-2 hverdage (se ovenstående), og så skal du tage imod gæster i billethuset 1-2 dage om ugen. Det er sæsonarbejde og arbejdstiden er ca. 30 timer pr. uge. Skriv til Merry på: bh@birkegaarden.dk.

Billethus-medarbejder: Servicere vores gæster når de ankommer med godt humør og et smil. Du skal registrere fx Smartbox (gavekort) på internettet og meget mere. Arbejdstiden er ca. 30 timer pr. uge – hver anden weekend, hverdage og helligdage. I weekenderne og på helligdage omfatter jobbet også vask af borde på dyrefolden, gårdhaven m.m. Sæsonåbent se åbningstider på birkegaarden.dk. Skriv til Merry på: bh@birkegaarden.dk.

Ungarbejder til billethus: Arbejde ca. hver anden weekend (se ovenstående beskrivelse)! Skriv til Merry på: bh@birkegaarden.dk.

Ungarbejder til caféen: Arbejde i opvasken, afrydning af borde og evt. kassearbejde. Arbejde weekender og helligdage, i sommerferien m.m. Skriv til Kirsten på: cafe@birkegaarden.dk.

Følg Birkegårdens Haver på Facebook

 

Foto: ABW