Vi er nu så langt, at vi med stor beklagelse kan meddele, at Kalundborg Rocker 2020 aflyses helt, men at vi håber på din støtte ved at overføre billetten til næste år, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse:

Der har været en masse snakke og følelser som lige skulle gøre endeligt op, samtidig med at vi har afventet på regeringens udspil og håbet har bestemt hele tiden været at vi kunne afholde en fest i Kalundborg i løbet af 2020, men desværre mener vi nu ikke mere det er muligt at afholde så stor et arrangement i 2020.

De tre foreninger som står bag Kalundborg Rocker – Kalundborg Badminton, KGB Fodbold og Old SBI Svebølle – rammes naturligvis hårdt når sådanne et stort arrangement lukkes helt ned. Og det er da også med stor skuffelse at alt den forberedelse som er lagt af den frivillige styregruppe mere eller mindre er spildt samt en del penge, men ingen tvivl om at vi kommer stærkt igen i 2021

Nu starter al det praktiske arbejde i at få tilbagebetalt de folk som IKKE ønsker deres billet overført til en ny festival i 2021, men vi håber naturligvis på at i vil hjælpe til i denne svære situation og lade din billet blive, og dermed ombytte den til at få adgang til festivalen i 2021, når vi igen åbner op for billetsalget.

Til jer som ønsker penge tilbage for billetten man har købt vil man blive kontaktet direkte af billetsalg.dk hvis man her på deres hjemmeside har købt billetten. Hvis man har købt den i Meny Kalundborg eller Punkt 1, skal kan man fra mandag d. 20.4.2020 til og med fredag d. 8.5.2020 møde op i Punkt 1 i butikkens åbningstid på Stejlhøj med sine billetter og købskvittering for at udfylde en tilbage betalingsformular, hvorefter man blive tilbagebetalt. Købskvittering er enten dankortudtræk eller Mobilepay kvittering.

Nu går arbejdet i gang med at få opgjort vores tab, og finde ud af om vi kan søge tilskud for nogle af de hjælpepakker som bliver frigjort. Men efterfølgende vil vi gå i gang med en større planlægning af endnu en ny festival for Kalundborg som afholdes i 2021 når vi forhåbentlig er i trygge rammer igen og helt uden Covid-19.