Gode råd kan være dyre, særligt i denne tid – men ikke hos Maxi Zoo. De inviterer nemlig hver torsdag til spændende Livechats med virtuelt besøg af dygtige dyreeksperter. Her kan du få svar på alle de spørgsmål, du som dyreejer måtte brænde inde med, og som falder ind under ugens fokusområde.

Netop i disse dage udskydes en lang række temadage og begivenheder, som både menneske og kæledyr i Kalundborg havde set frem til. Hos Maxi Zoo i Kalundborg har man dog taget onlineuniverset til sig og inviterer derfor hver torsdag til Livechats på Facebook med forskellige eksperter og fokusområder.

Torsdag den 30. april fra kl. 20:30 byder Lone Sommer, Agilityekspert hos Maxi Zoo, velkommen til en hel time fyldt med et væld af gode råd og uddybende svar på dine spørgsmål. Denne torsdag kan du få meget mere viden om agility og rallylydighed samt konkurrencelydighed og hundeopdræt, når Lone Sommer deler ud af sin lange erfaring inden for feltet. Lone er nemlig, udover at være Agilityekspert, også hundeopdrætter med hele 11 kuld i baggagen samt rallylydighedsdommer.

Du og din firbenede ven kan derfor se frem til en masse tips til, hvordan I kan få mere aktivitet ind i en ellers isoleret verden – eller blive endnu bedre til jeres favoritbeskæftigelse. Tag din pelsede ven i poten og tune ind på Maxi Zoo’s Facebook torsdag den 30. april mellem kl. 20:30 og 21:30, og bliv tanket op med gode råd til aktivitet og lydighed.

Maxi Zoo inviterer alle borgere og kæledyr i Kalundborg hver torsdag til ugentlige Livechats med et hav af dygtige eksperter samt forskellige fokusområder. Deltagelse er selvfølgelig gratis og sker via Maxi Zoo’s opslag på www.facebook.com/maxizoodanmark, der bliver lagt op på dagen for den aktuelle Livechat. Maxi Zoo Kalundborg står som altid også klar til at rådgive og vejlede, men opfordrer byens dyreelskere i denne periode til at komme enkeltvis, samt at lade kæledyrene blive hjemme – selvom de elsker besøg.

Pressefoto