Hyundai giver rabat på SUV’en KONA i den udstyrsspækkede Value Edition-model. Allerede nu kan bilglade danskere prøvekøre den populære bil hos Hyundai Kalundborg, som tager særlige forholdsregler i brug for at sikre, at al prøvekørsel kan foregå sikkert og trygt.

Allerede nu kan bilinteresserede spare flere tusinde kroner på SUV’en KONA i en udstyrsspækket Value Edition-model. Modellen er en af Hyundais absolut mest populære SUV-modeller, og den er netop blevet 5.000 kr. billigere hos Hyundai Kalundborg.

“Danske bilkøbere har i de seneste år kastet sig over SUV’en i en grad, som er kommet bag på de fleste. Her er KONA-modellen hurtigt blevet en af danskernes foretrukne SUV’er, og det vil vi gerne fejre. Det særlige ved modellen er den høje indstigning, der giver et godt overblik og så den lange udstyrsliste til prisen,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Populær SUV med udstyr til en værdi af 31.000 kr.
Biltypen SUV er inden for de seneste år blevet en af de mest populære biltyper og udgjorde lidt under en tredjedel af alle nyregistrerede biler i Danmark i første kvartal af 2020, viser tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Hyundai sænker nu prisen på den populære SUV KONA Value Edition med masser af udstyr for at imødekomme den store interesse.

Value Edition-modellen med 120 hk og ekstraudstyr til en værdi af 31.000 kr. bliver 5.000 kr. billigere, så den populære SUV kan købes til 199.995 kr. Modellen kan også privatleases til en månedlig ydelse på 2.695 kr. og blot 7.495 kr. i udbetaling.

Den lange udstyrsliste tæller bl.a. 7″ touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera og -sensor, fartpilot, varme i forsæder og rat, tågelygter foran, vognbaneassistent, regnsensor, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse samt automatisk nedblændeligt bakspejl.

Prøvekør sikkert og trygt
Hos Hyundai-forhandlere landet over tager man en række nye forholdsregler i brug for at sikre, at et besøg hos den lokale forhandler kan foregå trygt og sikkert for alle. Bl.a. har man indført grundig afspritning af testbilen før hver prøvekørsel:

“Vi er naturligvis meget opmærksomme på, at hverdagen er markant anderledes lige nu. Derfor er vores førsteprioritet, at det skal være en god oplevelse at besøge os. For eksempel har vi udvidet klargøringen af testbiler med afrensning af bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse, ind- og udvendige dørhåndtag, trykskærme og alle de knapper, der er omkring førerpladsen. Der er også håndsprit i alle udstillingslokaler, så man kan afspritte hænder før hver tur,” siger Annegrethe Skovby.

Hyundai Kalundborg holder fortsat åbent, så bilglade danskere kan få sig en bilsnak, en fremvisning både fysisk samt digital og en prøvetur med sikkerheden i top.

Pressefoto