Vidste du, at partnere hos Dit Kalundborg kan få en ny hjemmeside i WordPress for blot kr. 3000,- ex moms?

Prisen er excl. domænenavn og hosting. Hvis vi skal levere al tekst og billeder til hjemmesiden, skal du betale ekstra, men vores timepris for partnere hos byportalen er kun kr. 450,- ex moms.

Desuden kan vi tilbyde at foretage den tekniske vedligeholdelse af din hjemmeside (sikkerhed, opdatering af programmer og plugins) for kr. 600 pr. år ex moms.

Hvis du ønsker en webshop på din hjemmeside, kan vi også levere dette til en meget konkurrencedygtig pris.

WordPress er open source og et af de mest brugte content management systemer. Derfor har du helt frit valg af leverandører, når du har brug for at få opdateret din hjemmeside. Vi hjælper gerne med dette efter nærmere aftale, og vi henviser også meget gerne til andre lokale virksomheder, der kan hjælpe dig med opdateringer til en rimelig pris. Du kan også få et kursus, så du selv kan opdatere din hjemmeside.

Du skal ikke finde dig i at blive stavnsbundet til en dyr leverandør af din hjemmeside/webshop. Slet ikke, hvis du ejer en mindre virksomhed eller non-profit forening. Der er frit valg på alle hylder, og det må og skal ikke koste en bondegård.

Ring til Signe Dahl Lumholt på 23 23 46 60 eller skriv til signe@byportalerne.dk hvis du vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din online markedsføring.