Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2020/02/21 til 2020/03/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Bjerge Landevej / Nørrevang, Store-Fuglede – Kalundborg

Kl. 14.58 fik politiet via alarmcentralen melding om et færdselsuheld, hvor to bilister var impliceret. To ambulancer og en lægebil var sendt til uheldsstedet, hvor politiet kunne konstatere, at trafikken kunne passere uheldsstedet. En 26-årig kvinde blev bragt til skadestuen til kontrol, men hun var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Uheldet skete, efter at en 26-årig kvinde fra Gørlev i en personbil var standset på Bjerge Landevej med front mod nord, idet hun afventede modkørende før venstresving ad Nørrevang. Bagfra kom en 35-årig kvinde fra Kalundborg i sin personbil, men påkørte den 26-åriges bil, hvor et barn var passager. Barnet slap dog uskadt fra påkørslen og blev kørt hjem af politiet.

Vold i trafikken – Slagelsevej ud for Engvej, Kalundborg

Kl. 19.24 kørte en 22-årig mand fra Kalundborg sammen med sin kæreste ad Østre Havnevej, da en rød Volvo kørte ud fra en tankstation og kørte lige bag ved deres bil. Parret fortsatte ad Slagelsevej mod syd, og den røde Volvo kørte meget tæt bag ved deres bil, som om den gerne ville overhale, men ikke kunne komme til det på grund af modkørende trafik. Ved en buslomme ud for Engvej kørte den 22-årige ind til siden for at lade Volvoen komme forbi. Volvoen kørte dog ikke forbi, men standsede ud for parret ved buslommen. Ud af Volvoen steg tre personer, som tildækkede deres ansigter med deres hættetrøjer. Den 22-årige fører havde rullet vinduet ned for at tale med mændene. De tre mænd var ophidsede over den 22-åriges kørsel og tildelte ham flere slag igennem den åbne siderude. Herefter blev parret truet på livet, hvorefter de tre mænd gik tilbage til deres bil. Den 22-årige og den røde Volvo satte i gang samtidig, hvorunder den 22-åriges bil stødte ind i den røde Volvo, så den fik skader bagpå. Volvoen kørte herefter fra stedet i retning mod Kalundborg. Den 22-årige fik ingen alvorlige skader ved overfaldet, men blev tilset på skadestuen.

De tre mænd beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hættetrøje, sorte bukser, sneakers
B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 180 cm, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hættetrøje trukket op om hovedet og op om næsen, Bevæbning: Et bronzefarvet knojern.
C: Mand, 20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Grå bluse, mørke bukser, sneakers

Politiet efterforsker nu sagen om det grove overfald og søger i den forbindelse vidner. Borgere, som har set en rød Volvo med skader på bagenden, eller som kan komme med oplysninger om bilen eller de tre beskrevne personer, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Demonstration – Klosterparkvej, Kalundborg / Agervang, Holbæk

Kl. ca. 11.25 startede lederen af partiet Stram Kurs en anmeldt demonstration på Klosterparkvej, Kalundborg. Få personer var til stede, og kort efter blev lederen evakueret af sikkerhedsmæssige årsager af det tilstedeværende politipersonale. Han vendte dog senere tilbage og gennemførte en demonstration, som forløb roligt. Ingen tilhørere blev sigtet for noget.
Kl. 15.00 fortsatte partilederen sin anmeldte demonstration i Agervang, Holbæk, hvor der skønsmæssigt var op til ca. 75 tilhørere til stede. I området blev affyret et kanonslag af en ukendt person, og kl. ca. 16.35 løb en tilhører gennem afspærringen, som politiet havde opsat. En 18-årig mand blev tilbageholdt af politiet, som sigtede ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Tilbageholdelsen medførte, at en 54-årig mand sparkede ud efter den tilbageholdte. Denne mand blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af adfærden over for den tilbageholdte. Kl. ca. 17.30 standsede partilederen sin demonstration og forlod området.

Spirituskørsel – Sct. Olaigade, Kalundborg

Kl. 23.58 anholdt og sigtede politiet en 34-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel på en lille knallert. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Kalundborgvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 15.08 anholdt og sigtede politiet en 46-årig mand fra Føllenslev for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld – Dybendalsvej, Gundsømagle, Roskilde
Kl. 20.00 fik Midt- og Vestsjællands Politi en melding fra Nordsjællands Politi om, at en af deres patruljer havde kørt efter en personbil, hvis fører ikke var standset trods politiets tegngivning herom. Biljagten var startet i Nordsjællands politikreds og var til sidst endt i Gundsømagle, hvor føreren forsøgte at flygte fra den forfølgende patruljebil ved at køre ad en smal vandre-/marksti ved Kulturgården. Bilisten kom dog til at køre ved siden af stien og ramte den forfølgende patruljebil, da bilisten ville køre retur på stien for at slippe væk. Sammenstødet skete med lav hastighed og med ringe materiel skade på de implicerede biler. Føreren af personbilen var en 50-årig mand fra Roskilde, som blev anholdt af Nordsjællands Politi og bragt dertil til afhøring til sagen samt udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Det viste sig, at hans bil var forsynet med en nummerplade, der var stjålet ved et indbrud i Nykøbing Sj. natten mellem torsdag og fredag. Ingen kom til skade ved uheldet.

Narkokørsel – Fr. Andersensvej, Kalundborg

Kl. 01.22 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Kalundborg for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (mistanke om hash). Det var i øvrigt anden gang inden for de seneste 24 timer, at den 20-årige blev anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand (mistanke om hash). Natten mellem fredag og lørdag blev den 20-årige standset i samme bil på J. H. Petersens Alle i Kalundborg af den samme politibetjent, som anholdt ham i forbindelse med denne nye sag om narkokørsel. Den 20-årige kan nu afvente analyseresultatet af begge blodprøver, før politiet tager stilling til, hvordan sagerne mod ham skal afgøres.

Søndag – mandag

Skud afgivet, ingen ramt – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 16.57 kom en anmeldelse om, at der var blevet afgivet skud ved et boligområde på Klosterparkvej i Kalundborg. Politiet kørte talstærkt frem til området, hvor to biler var blevet set køre fra stedet. Ingen personer var blevet ramt. Ved undersøgelsen af stedet blev fundet flere patronhylstre, som bekræftede anmeldelsen om skud. Politiet undersøgte området, men fandt ingen genstande, som var blevet ramt af skuddene. En personbil, som blev set på stedet omkring gerningstidspunktet blev truffet af politiet i Stigs Bjergby kl. 17.20, hvor fire mænd på 19,21,23 og30 år fra Kalundborg, blev anholdt. Politiet undersøgte bilen, men fandt ingen skydevåben i bilen eller på personerne. Den 21-årige mand blev fundet i besiddelse af en ulovlig kniv, så han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og kniven beslaglagt. Den 21-årige ønskede rettens vurdering af beslaglæggelsen. Efter endt afhøring og sagsbehandling blev de fire mænd løsladt, da politiet ikke fandt grundlag for, at de skulle stå bag skyderiet. Sagen efterforskes intensivt i forhold til at afklare motivet til skyderiet, og finde frem til gerningsmændene. Gerningsstedet vil her til formiddag blive grundigt undersøgt af hunde og efterforskere, i forhold til at finde yderligere spor i sagen.

Politiets lokalbetjente vil i dag imellem kl. 12-15 være til stedet på Klosterparkvej ved supermarkedet Rema 1000. Her kan borgerne komme og tale med politiet. Kig forbi til en uformel snak, hvis du har brug for at tale om stort eller småt.

Spirituskørsel – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 04.41 sigtede og anholdt politiet en 35-årig mand fra Holbæk, som havde kørt bil selvom han havde en promille over det tilladte. Han fik udtaget en blodprøve på sygehuset hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 35-årige høre mere fra politiet.

Mistænkeligt forhold – Løvenborgvej, Regstrup – Holbæk

Kl. 19.26 kom en anmeldelse om, at en borger havde fundet noget hvidt pulver, som var spredt på vejen, i grøften og op af hækken og en længere strækning. Politiet kontaktede Holbæk kommune, som er miljøansvarlige, og de besluttede at sende indsatslederen fra brandvæsnet til at undersøge sagen. Brandvæsnets indsatsleder kunne ikke fastslå, hvilken slags pulver der var tale om, og fik derfor Beredskabsstyrelsens Kemiske Beredskab til at sikre en prøve af pulveret, som nu skal undersøges nærmere. Der var igen yderligere opgave for politiet på stedet.

Indbrud i Perioden

Blommeskoven, Gørlev Sjælland, Gørlev
Katrinevej, Høng
Skolevænget, Kalundborg

Foto: ABW