Røsnæs forsamlingshus inviterer til fællesspisning og foredrag: Kom med på eventyr i Canadas vildmark, og bliv inspireret til selv at opsøge din drøm.

Hans Henrik Damgaard tog som 20-årig til Canada med en krone på lommen, for at arbejde som jagt og vildmarksguide i Britisk Columbia. Det blev til et eventyr der skulle strække sig over tre år og kaste ham ud i halsbrækkende situationer og fantastiske naturoplevelser.

Han gæster Røsnæs Forsamlingshus og vil energisk fortælle om hvordan det er at stå ansigt til ansigt med bjørne, om hvordan det er at være 5 måneder uden internet, om ultimative jagteventyr på elge, bjergfår, snegeder, rensdyr og ulve. Det hele er understøttet af flotte billeder, spændende videoklip og en sund portion selvironi.

Uden den store erfaring var en stejl læringskurve nødvendig for at gebærde sig blandt hærdede cowboys og som ansvarlig for 11 heste. Det er historien om at kaste sig ud i eventyret, stå overfor de største udfordringer og at vokse med opgaven. Der bliver også tid til refleksion over det simple liv i vildmarken, og hvordan man opnår ro.

Datoen for foredraget er tirsdag d. 24. marts, og foregår i Røsnæs Forsamlingshus. Der vil være fællesspisning kl. 18.30 og foredrag kl. 19.00. Ønsker man at deltage, købes billetter elektronisk via www.kalundborglif.dk eller i Brugsen i Ulstrup.

Arrangeret i samarbejde med Liv I Forsamlingshusene.

Pressefoto