SUVen har virkelig erobret hjerterne hos danske bilkøbere og det er især den høje kørestilling, der tiltaler mange. Nu kommer modellerne KONA og Tucson i særlige Limited Edition-udgaver med endnu mere udstyr. Begge modeller er netop landet hos Hyundai Kalundborg.

Biltypen SUV er kommet godt fra start i 2020 og var en af de mest solgte personbiltype i Danmark i januar med mere end 23% af det samlede bilsalg, viser de nyeste tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Det er en tendens, der kan mærkes, lyder det fra Hyundai, der nu kommer den stigende interesse i møde med Limited Edition-udgaver af de populære SUV-modeller KONA og Tucson.

“SUVer stiger i popularitet og det er især den høje kørestilling, der tiltaler mange. Komforten. Det gode overblik er SUVens adelsmærke og vi oplever en stor efterspørgsel på den type bil – også i Kalundborg. Alene i januar 2020 var mere end 30% af de solgte Hyundai-biler en SUV,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Limited Edition-udgaverne er bygget til at give køreglæde i særklasse med en lang liste af udstyr inkluderet i prisen: Den nye KONA Limited Edition S har udstyr til en værdi af 64.000 kr., mens Tucson Limited Edition N Line har udstyr til en værdi af 74.000 kr. Begge Limited Edition-modeller kan fra denne uge opleves hos Hyundai Kalundborg.

KONA Limited Edition S med skarpe detaljer
Den nye KONA Limited Edition S har en 1.0 T-GDi motor med 120 hk. Udstyret tæller mørktonede bagruder, 17″ alufælge, blindvinkel-sensor, advarsel om bagved krydsende trafik, Smart Key, trådløs opladning af mobiltelefon, kølergrill i krom, sidespejle med elektrisk foldefunktion og parkeringssensor i for og bag. Bilen har også 7″ touch-skærm, Apple CarPlay, bakspejl med automatisk nedblænding, bakkamera, førersæde med elektrisk lændestøtte, klimaanlæg, regnsensor, tågeforlygter og tagrælinger. KONA Limited Edition S koster fra 224.995 kr.

Tucson Limited Edition N Line med automatgear og sportsligt design
Tucson Limited Edition N Line er den sporty udgave af Tucson. Den såkaldte N Line-version har en ekstra sportslig og stram fremtoning – både på ydersiden og i interiøret. Tucson Limited Edition N Line fås i tre motorvarianter: 1.6 T-GDi (benzin) med 177 hk, 1.6 CRDi (diesel) med 136 hk og som mild hybrid. Alle tre varianter har DCT-automatgear. Af særligt udstyr har Tucson Limited Edition N Line 19″ alufælge, LED-forlygter med nær- og fjernlys, navigation, sportssæder betrukket med dellæder alcantara, læderrat og gearknop i N-design, alu-pedaler og meget andet. Dertil kommer den udvidede liste af Hyundais sikkerhedsudstyr. Tucson Limited Edition N Line koster fra 369.995 kr.

Foto: Hyundai Kalundborg