Forleden fik Dyrehøj Vingård det glædelige budskab: “Congratulations – your RÖS Gin has been awarded a silver medal at The Nordic Spirits Awards Show 2020”.

Nordic Spirits Awards støtter og hylder de mindre og ikke industrielle destillerier også kaldet Craft Spirits. Det er med andre ord, destillerier der holder det gode håndværk i hævd og skaber kvalitetsalkohol med passion – på et internationalt niveau. Der er skrappe krav for at kunne deltage. Der må kun bruges rene råvarer, destillationen skal være omhyggelig, der må ikke være tilsat smagsforstærkere eller andre tilsætningsstoffer. Hvert produkt bliver individuelt bedømt af skandinaviske dommere fra de toneangivende bartendere og restauranter. Der blev uddelt flere bronze, sølv -og guldmedaljer i hver af de 7 kategorier: vodka, rom, gin, whisky, akvavit, likør og ”free form spirit”.

“I ginkategorien, hvor vi deltog, var der alene tilmeldt over 80 gins. I det skarpe felt synes vi, at en sølvmedalje ikke er så ringe endda,” fortæller vinbønderne Tom og Betina. Læs mere her. 

Foto: ABW