Med 54 restauranter uden for København har Dining Week for alvor fået fat i de sjællandske maver.

Danmarks største restaurantfestival Dining Week fylder 10 år, og med 54 restauranter uden for København fortsætter Dining Week med at vokse på Sjælland. Gennem 10 år har festivalen lokket flere og flere danskere ud at spise i vinterferien, også i provinsen. Det glæder marketingansvarlig i Dining Week, Nusha Riis Hassani.

“Vi har ikke bare flere restauranter på programmet, men også flere byer. Det betyder meget for os, at vi ikke bare er repræsenteret i de store byer, men også kan tilbyde madoplevelser til hele Danmark,” siger hun.

Nye ansigter i Dining Week i år er bl.a. Restaurant Gisseløre fra Kalundborg. Her kan gæster få en lækker tre-retters menu pankopaneret mørksej med syltede beder og friteret grønkål, til hovedret grillet oksebavette med ristede svampe, persillerodspuré og estragonsyltede rødløg. Endelig er der til dessert mandelkage med karamel, mascapone, vanilje og æbler.

I de 10 år Dining Week har eksisteret, er der serveret over 900.000 måltider, og vi nærmer os en million måltider. Tre gange så mange tallerkner er blevet skrabet, dessertskeer slikket og vinglas tømt. Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week i 2020, som løber af stablen 7.-16. februar 2020.

Hvad: Dining Week 2020, 7.-16. februar 2020
Hvor: Hele landet
Hvor meget: 215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
500 kr. + gebyr pr. person for en 10-serveringsmenu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
Hvordan: Billetter sælges via www.diningweek.dk

Listen over restauranter kan ses på diningweek.dk/restaurants.

Pressefoto