Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2020/02/07 til 2020/02/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i stikkontakt – Alleshavevej, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 08.35 kom et alarm opkald om brand i en ejendom i Eskebjerg. Fire mænd fra Litauen, som bor på stedet vågnede ved lugten af røg og kom selv ud fra huset. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der var ild i noget træværk ved en udestue. Ilden blev hurtigt slukket, og skaderne på huset var begrænsede. Branden viste sig at være startet omkring en stikkontakt. Ingen personer kom til skade i forbindelse med branden. Politiet optog rapport i sagen, for at belyse omstændighederne omkring brandens opståen.

Lov om euforiserende stoffer / fyrværkeriloven – Gørlev – Kalundborg

Kl. 11.05 fik 23-årig mand fra Gørlev besøg af politiet, som mistænkte ham for at være i besiddelse af narkotika på sin bopæl. Ved ransagningen, hvor narkohunde medvirkede, fandt politiet 85 gram hash, 360 gram marihuana og et kanonslag, som blev beslaglagt som bevis. Den 23-årige blev kortvarigt anholdt og sigtet for besiddelse af de euforiserende stoffer med henblik på videresalg og for overtrædelse af fyrværkeriloven. Han blev løsladt efter afhøring til sagerne, som han vil høre nærmere om, når de skal afgøres.

Vold efter uenighed i trafikken – Gørlev Landevej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 18.13 anmeldte en 49-årig mand, at han var blevet udsat for vold og trusler af en medtrafikant, en 23-årig mand fra Korsør. De to var blevet uenige i trafikken, og var standset for at tale sammen. Den 49-årige synes at den 23-årige havde kørt meget tæt på, så lyset blændede ham. Da den 23-årige kort efter overhalede blinkede den 49-årige af ham, for at få ham til at standse, så de kunne tale sammen. De standsede, og der opstod konflikt, som ifølge den 49-årige udviklede sig til, at han fik et knytnæveslag i ansigtet og blev truet af den anden bilist. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf begge parter. Den 23-årige blev sigtet for vold og trusler mod den 49-årige, ved at have slået ham i ansigtet med knyttet hånd. Han nægtede at have truet eller slået den 49-årige, der efter hans opfattelse havde reageret voldsomt og skældt den 23-årige ud. Politiet skrev rapport i sagen, som skal belyse episoden ud fra begge parter og vidners forklaringer. Sagen vil senere blive vurderet af anklagemyndigheden, hvorefter den 23-årige vil høre mere fra politiet.

Mand uden kørekort i uheld – Lundevej, Kalundborg

Kl. 13.57 skete et sammenstød imellem to biler på Lundevej, da en 19-årig mand fra Kalundborg af uvisse årsager kom i slinger og endte i den modkørendes kørebane, hvor han stødte sammen med en 36-årig kvinde fra Kalundborg. Den 19-åriges bil fortsatte efter sammenstødet videre, hvor den påkørte en postkasse og nogle fliser ved en ejendom. Herefter fortsatte den over i haven ved en anden ejendom, hvor den påkørte en hæk og et træ inden den væltede om på taget og fik udløst alle airbags. Politi og ambulance kom frem til stedet, hvor den 19-årige blev kørt til sygehuset til behandling og undersøgelse, men han var ikke kommet alvorligt til skade. Han blev indlagt til observation for hjernerystelse. Den 36-årig slap fra uheldet med en forskrækkelse. Politiet tog kontakt til de husejere, som havde fået skader på deres ejendom og orienterede dem om uheldet.

Den 19-årige havde intet kørekort, så han blev efterfølgende sigtet for kørsel uden førerret og afhørt til uheldet. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Fuld knallertfører styrtede – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 01.37 anmeldte en 18-årig mand fra Kalundborg, at han stod ved en spirituspåvirket knallertfører, som var væltet ud for et pizzaria på Holbækvej. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor knallertføreren, en 30-årig mand fra Kalundborg, blev undersøgt, men han var ikke kommet til skade ved styrtet. Han blev anholdt, sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve, som skal vise, hvor høj hans promille var under kørslen. Han blev herefter løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Indbrud i Perioden

Lærkevej, Føllenslev

Foto: ABW