Særarrangement for læseklubber – og for dig, der gerne vil være med i én:

En læseklub er en månedlig dosis af fællesskab, hygge og stimuli til både dit hoved og dit hjerte. Hvor du tidligere hurtigt lagde en bog fra dig efter endt læsning, giver en læseklub mulighed for et meget større udbytte af din læsning.

Alle kan være med i en læseklub – nogen har læst hele deres liv, andre har først fået tid og appetit på bøger midt i livet. Uanset er det en fordel ikke at se læseklubben som en genopfriskning eller forlængelse af den danskundervisning, du modtog i din skoletid. Fra bibliotekets side er det ambitionen, at læseklubberne er et fællesskab, hvor man qua det menneske man er og det liv, man har levet, kan erfare noget om verden og mennesker ved at samtale med sin læseklub om litteratur.

Kalundborg Bibliotek er på banen med et særarrangement til kommunens mange læseklubber og til alle dem, som står på venteliste til at komme med i én. Og hvis du ikke er nogen af delene, men i læsende stund tænker, at en læseklub også kunne være noget for dig, er du omend meget velkommen.

Vi har reserveret en eftermiddag, hvor vi på flere måder vil dyrke læsning og litteratur. Vi forsøger at tænde op i pejsen og har gjort os umage med at sammensætte et program af tankevækkende oplæg, gode boganbefalinger ved nuværende læseklubber, fælleslæsning, oplæsning og mundtlig fortælling. Endelig vil vi sammensætte nye læsegrupper af jer, der ikke er med i en.

Undervejs nyder vi kulsort KAFKAffe, vi åbner vores Bland-Selv-Chokolade-Bar og vi serverer lune krydderboller med koldt smør.

Pressefoto

Tid: Søndag 1.3, kl. 13-16
Sted: Kalundborg Bibliotek
Pris: Gratis
Tilmeldingsfrist: Onsdag 26.2
Tilmelding: På bibliotekets hjemmeside