Torsdag d. 26. marts kl. 18.00 er Jorløse Forsamlingshus værter til spisning og koncertforedrag. Dennis Lydom går på scenen kl. 19.00 og spiller og fortæller om den legendariske sanger Johnny Cash.

Med udgangspunkt i Johnny Cash’ liv og fortælling suppleres foredraget med fremførelse af essentielle Johnny Cash-sange, akkompagneret af eget guitarspil. Det betyder ikke blot, at historien bliver fortalt fra ende til anden, men også at musikken, der tager udgangspunkt i hele Johnny Cash’ karriere, bliver spillet.

I koncertforedraget følger vi Johnny Cash fra hans opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom disse sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Når du har oplevet dette, vil du forstå, hvorfor han som en af de få i Europa lever af udelukkende at fortolke Johnny Cash.

Koncertforedraget varer 80 min. og appellerer til unge, såvel som ældre.

Jorløse Forsamlingshus finder man på adressen Jorløse Byvej 15, 4470 Svebølle.

Ønsker man at deltage, købes elektroniske billetter via www.kalundborglif.dk til 180,- kr. Prisen inkludere spisning og koncertforedrag. Drikkevarer kan købes i baren.

Foto: Jack Højer