Vær med når borgmester Martin Damm klipper snoren og indvier det nye fælleshus i Havneparken den 21. februar kl. 15.30.

Det nye område omkring fælleshuset er den næste del af Havneparken som står færdig. Området er skabt i et samarbejde mellem borgerne, Kalundborg Kommune, Kalundborg Forsyning og Novo Nordisk.

Udeområdet
Området er bl.a. blevet forskønnet ved nedrivning af taxabygningen, nye parkeringsforhold, bedre toiletfaciliter og et overdækket fælleshus til offentlig brug.

Der er indgået et særligt samarbejde med Kalundborg Forsyning, da pumpestationen fortsat bliver bevaret. De har bidraget til forskønnelse af området med bl.a. Costa Kalundborgområdet med sand og palmer til afslapning.

Fælleshuset
Huset indeholder et madpakkerum med siddepladser og adgang til vand som kan bruges af alle Havneparkens brugere. Der er nu også tre permanente toiletter hvoraf det ene er handicapvenligt.

Costa Kalundborg Kaffe
Mod havnefronten åbner Costa Kalundborg Kaffe en hyggelig og moderne café og kafferisteri. På dagen vil der være smagsprøver på den gode kaffe og New Zealandske partypies.

Interaktiv væg
Novo Nordisk har sponsoreret et interaktivt element til leg og læring som motiverer til mere fysisk aktivitet. Væggen er klar til brug og kan afprøves i forbindelse med indvielsen og kan også tænkes ind i undervisningsforløb hvor bevægelse og faglighed kombineres. Den tilgås via en mobilApp hvor man kan vælge eller udvikle aktiviteter.

Pressefoto