Mød drabschef Jens Møller Jensen og journalist Stine Bolther i det spændende samtaleforedrag med udgangspunkt i bogen: “Opklaret – Drabschefens Erindringer”.

Igennem sine mere end 37 år ved politiet har den garvede efterforsker oplevet mange mørke sider af samfundet:

Ubådssagen, skud mod betjente på Christiania, terrorangreb i København, er blot nogle af de mange forbrydelser, han og hans folk har været med til at opklare.

Journalist og medforfatter til bogen, Stine Bolther taler med Jens Møller Jensen på scenen under foredraget, hvor der efterfølgende er tid til spørgsmål. Her fortæller han ærligt om de svære overvejelser og afgørende valg, han må træffe undervejs i en efterforskning.

“Jeg ønsker at bidrage til at tegne et retvisende billede af disse grove forbrydelser, så danskerne ikke kun kender dem fra medierne. Jeg vil gerne være med til at mane befolkningens ofte unødvendige frygt for vold og kriminalitet i jorden”, siger Jens Møller Jensen.

Drabschefen åbner også op for de personlige følelser og tanker, som har fyldt i jagten på gerningsmændene. En jagt, som i mange tilfælde har ført til opklaring af nogle af nyere tids største kriminalsager.

Foto: Abw

Om Foredragsholderne
Jens Møller Jensen (f. 1959). Tidl. drabschef og leder af Københavns Politis afdeling for Personfarlig Kriminalitet, der tæller sager som drab, drabsforsøg, røveri, menneskehandel, seksuelle overgreb, vold, brand og særlige sager. Startede ved politiet i 1981 og var inden da premiereløjtnant på Høvelte Kaserne.

Aktuel med bogen: “Opklaret – Drabschefens Erindringer, Politikens Forlag, oktober 2018.

Stine Bolther (f. 1976), forfatter, journalist, kursusleder, foredragsholder samt radio- og tv-vært. Hun har udgivet flere bøger inden for true crime-genren, bl.a. med politilederne Ove Dahl, Kurt Kragh og Bent Isager-Nielsen.

Foredraget finder sted tirsdag den 4. februar 2020, kl. 19., Kino – Den Blå Engel, Vænget 4, Kalundborg

Entré 180 kr. per person, billetter kan købes ved at klikke her.