Jul og nytår er tiden hvor vi samles og fester. Til jul er det oftest familien der finder sammen. Til nytår er det snarere vennerne der samles.

Når glade mennesker mødes til fest, er det den bedste grund til at åbne en flaske mousserende RÖS-vin, skriver Dyrehøj Vingård:

Hvordan nydes RÖS mousserende vine bedst?
“Kølig, rigelig og helst gratis.” Sådan mente Winston Churchill at champagne skulle nydes. Her får du lige et par ekstra tips til hvordan, du får mere ud af disse eksklusive RÖS-vine.

Husk at flasken skal være iskold. Når du skænker den mousserende vin op hældes den stille og roligt langs glassets sider. For at du kan nyde synet, længst muligt, af de fine små bobler der lifligt perler på glassset, er det vigtigt, at du kun bruger glas, der er helt fri for selv de allermindste sæberester på indersiden.

Nyd til slut smagen og den kildrende fornemmelse af boblerne, medens du følger deres fine dans i glasset, hvor de yndefuldt trækker hinanden op mod overfladen som de smukkeste perler på en snor – i sandhed et studie i sig selv.

På Dyrehøj Vingaard har vi for længst tabt vores hjerte til de flaskegærede bobler. Der er noget positivt, opløftende, festligt og livsbekræftende ved et glas mousserende vin. Vi har holdt ved de tre varianter: RÖS Johanitter, RÖS Pinot Noir og RÖS Muscaris. Nu har vi derudover lagt RÖS Monarch oveni. Slutteligen har vi også vores RÖS Sparkling Apple, som nærmest kan beskrives som en ”æblechampagne”.

Tom og Betina holder åbent alle dage kl. 10 – 17, pånær følgende dage: den 31. december. Kl. 10-15 og den 1. januar LUKKET.