Nu nærmer julen sig, og så er der rigtig julehygge i Birkegårdens Haver for både børn og voksne. Julesæsonen starter fredag den 29. november, og der er åbent fredag, lørdag og søndag de 4 advents-weekender fra kl. 14-19. I år er der lagt ekstra mange kræfter i at gøre den Eventyrlige Julehave endnu mere imponerende. Juleladen er pyntet og gjort klar til Juleboder og familieaktiviteter. I nissestalden venter dyrene på godbider og Julecaféen og Julebutikken er pyntet og er klar til at tage i mod jer!

Pressefoto

Julelys – flere end nogensinde
I år har vi købt næsten lige så mange lyskæder, som sidste år ¬– så I kan godt glæde jer. Det er både til den Engelske have, Meditationshaven og dyreområdet, fortæller indehaver Merry Sørensen. Vi har siden vores Halloween sluttede været over 10 mænd og kvinder i gang med at sætte lys op og pynte ude og inde. Som mange ved, startede vi helt forfra sidste år, fortæller Merry. Og vi har i år lagt endnu flere kræfter I at give vores gæster en god juleoplevelse. Vi fik dog et tilbageslag da en del af vores nyindkøbte lyskæder blev stjålet, men vi har fået nye hjem, slutter Merry.

Julemarked i Juleladen
I Juleladen er der alsidige boder, en afdeling med børneaktiviteter, og i weekender vil der også være salg af gløgg og æbleskiver i Juleladen. Boderne er ikke de samme alle fire weekender (inkl. fredagene), I kan komme hver uge og opleve noget nyt!

Pressefoto

Jul for børn og familier
Det har været en succes at lave Julemarkedet i Birkegårdens Haver, hvor hele din familie kan hygge jer sammen. Traditionen tro har vi det populære Lykke-Jul, sløjfe-jagt, juleskattejagt, dans om juletræet og gratis slikposer til alle børn og meget mere, fortæller Anett Sander, som står for børneaktiviteterne.

Julecafé og Julebutik
Julecaféen kommer til at dufte af gløgg og æbleskiver og i Julebutikken møder I også julestemingen. Julebutikken er fyldt med masser af nye julevarer og gaveartikler for både børn og voksne.

Black Friday
Første åbningsdag er Black Friday, hvor I den dag sparer 10 kr. på entréen, og butikken har 15% rabat i butikken på alt også de helt nyindkøbte varer.

Pressefoto

Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag den 29-30/11 og 1/12, den 6-8/12, den 13-15/12 og den 20-22/12 fra kl. 14-19.

Læs mere om Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver på www.eventyrlig-jul.dk