Hvad skal du og din familie lave i efterårsferien? Tigertræning kommer til Kalundborg, igen. Jubii! Det bliver mega sjovt!
Og hvad skal vi lave sammen? Vi fægter, danser, fanger haler, kører på hundeslæde og meget mere, til vilde skønne sange der alle er skrevet specielt til legene fra Tigertræning.

Tigertræning legekoncert er den festlige udgave af Tigertræning. De spiller live, mens børn og voksne bliver ført gennem et sanseligt musikeventyr, der lover sved på panden, masser af grin og masser af leg. Den store tiger vil slange sig, ført af alle deltagerne i et fælles optog til slut.

Hele forestillingen tager 60 min. Målgruppe 3-6 år og deres voksne og søskende, dvs. til hele familien. Billetterne kan købes på Kalundborg Bibliotekernes hjemmeside https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-boern/tigertraening-legekoncert-3-6-aar

Det sker torsdag, d. 17. oktober fra kl. 10-11 i Kalundborg Hallerne (Hal 1).

Kom glad!
“Musik er først og fremmest aktivitet – ikke genstande eller et produkt. Når vi spiller, synger, danser eller lytter, så gør vi musik. Det er en måde at være sammen og mærke hinanden på. Musik er med til at skabe det fællesskab, som velfærdsstaten hviler på.”
af Peter Bruun (Komponist og formand for Statens Kunstfonds Legatudvalg for Musik)

Hvad er Tigertræning?
“Tigertrænings mål er at lære børn at sætte grænser. Når man laver Tigertræning, bliver legen til en dans. Og dét i en ramme for både børn og voksne, for børn elsker, når voksne leger med.

Tigertræning er en bevægelseskoncept udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, hvor blandingen af de stille og de vilde lege er en hjørnesten. Til Tigertræning er der altid musik, da musikken inviterer til bevægelse, og deltagerne kaster sig mere frit ind i legen.

Tigertræning er et medskabende kulturtilbud til de mindste, deres voksne og bedsteforældre.”