TUBA Kalundborg holder gratis foredrag med temaet “Parforhold og nære relationer” den 28. oktober klokken 17.00. Foredraget er for unge, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug.

Føler du, at du mister dig selv i parforhold? Har du konstant brug for bekræftelse fra din kæreste? Har du svært ved at åbne dig og stole på andre?

Det kan have mange følger at være vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug. En af de største konsekvenser er ofte, at man har svært ved at opbygge sunde relationer til andre. Hør mere, når TUBA Kalundborg holder gratis foredrag med temaet ‘Parforhold og nære relationer’ mandag den 28. oktober klokken 17.00-19.00. Foredraget finder sted i TUBA Kalundborgs lokaler på Nytorv 8, 1. sal.

Foredraget sætter fokus på de mønstre, der opstår, når man kommer fra en familie med misbrugsproblemer, og vigtigst; Hvad man kan gøre for at ændre dem.

Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofafhængighed.

Se alle TUBAs foredrag og arrangementer her.