Røsnæs Forsamlingshus inviterer til et positivt og muntert foredrag om en livsfase, der er kommet på mode. Hvorfor er det pludselig blevet moderne at være ældre? Ungdom har da altid været det hotte? Er det mon det de ældre selv, eller de yngre der gør det attraktivt at blive ældre? Hvem kan have interesse i at fremhæve det at blive ældre som noget fantastisk og positivt? Tiderne ændrer sig stadig og de færreste ældre går 100% fri for aldersrelaterede udfordringer, så hvad er forandret?

Pressefoto

Få foredragsholderen Helen Andersens bud på, hvordan du får det bedste ud af situationen. Spændende og sjove vinkler på, at ældre er blevet ”Det nye sort”.

Hvad får I med i foredraget? Garanti for nye perspektiver på seniorlivet. Inspiration, nye muligheder, motivation og muntre vinkler til at få det bedste ud af livet. Foredraget er alt andet end kost og motion.

Foredragsholderen Helene Andersen har en baggrund som sygeplejerske, Innovationskonsulent, NLP master coach, enneagram master coach, stress coach og 20 års kommunal ledererfaring. Tillige omfattende foredragserfaring.

Foredraget finder sted på Røsnæs Forsamlingshus, Søbakken 7, 4400 Kalundborg torsdag d. 31. oktober kl. 19.00. Prisen er 100 kr. og for det får man foredrag inkl. kaffe og kage. Tilmelding er nødvendigt og sker enten via Dagli´ Brugsen i Ulstrup eller via www.kalundborglif.dk