Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2019/08/29 til 2019/09/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bilist uden kørekort endte i have – Gierslevvej, Høng – Kalundborg

Kl. 20.05 kørte 20-årig mandlig bilist fra Slagelse ad Høng Landevej, da han foretog en overhaling af en forankørende bil med anhænger på, som blev ført af en 79-årig mand fra Glumsø. I forbindelse med overhalingen mistede den 20-årige herredømmet over bilen, så han påkørte den 79-åriges bil. Herefter fortsatte den 20-åriges bil videre ind i et skilt og endte i en have. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men bilen nedlagde vejskiltet og hækken på sin vej ind i haven. En patrulje kom frem for at undersøge sagen, og det viste sig at den 20-årige bilist aldrig havde taget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Han vil senere høre mere fra politiet, når sagen om færdselsuheldet skal afgøres.

Vold mod knallertkører – Jernbanevej, Høng, Kalundborg

Kl. 18.45 fik politiet en anmeldelse om, at en 16-årig ung mand fra Kalundborg var blevet overfaldet af en for ham ukendt person. Den forurettede forklarede, at en bil havde fulgt efter ham, og da han var standset på sin knallert, sprang en 27-årig mand fra Kalundborg ud af bilen og tildelte knallertføreren flere slag i ansigtet. Politiet fandt frem til den formodede gerningsmand, som i dag skal fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Holbæk kl. 11.30.

Færdselsuheld – Hareskovvej, Kalundborg

Kl. 17.26 skete et sammenstød på Hareskovvej, da en 80-årig mand fra lokalområdet af ukendte årsager trak over i modkørende vejbane, hvor en 69-årig mand fra Jerslev Sjælland påkørte den 80-årige, selvom han forsøgte at undvige. Bag den 69-årige kørte en 57-årig mand fra Skals, og han kørte op bag i den 69-årige ved sammenstødet. I forbindelse med sammenstødet lå der en del olie på vejen, som dog efter kort tid blev skyllet væk af regnen. Kl. 19.20 var alle biler fjernet fra vejen, så trafikken kunne køre ugeneret.

Brandundersøgelse – Sydhavnsvej, Kalundborg

Kl. 13.19 kørte politi og brandvæsen ud til en industribygning, hvorfra der kunne ses røg. Politiet assisterede brandvæsnet med at dirigere trafikken på stedet, således at bilerne ikke kom for tæt på røgudviklingen. Kl. 16.05 var politiets assistance ikke længere nødvendig, og patruljen fortsatte til andre opgaver. Politiet skal nu undersøge brandårsagen.

Uorden på bibliotek – Klostertorvet, Kalundborg

Kl. 16.00 fik politiet en anmeldelse om, at der var en gruppe unge på biblioteket som skabte uro og ikke ville forlade stedet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en lille flok lokale unge blev bortvist fra biblioteket. Ingen blev sigtet for noget i den anledning.

Udenlandsk butikstyv – Bredgade, Kalundborg

Kl. 14.53 tilbageholdt personalet i Føtex en udenlandsk butikstyv. En patrulje kørte til butikken, hvor de traf en 42-årig mand fra Polen, der havde betalt for nogle varer i kassen. En medarbejder havde dog mistanke til, at han havde flere varer i tasken. Så personalet standsede den 42-årige og fandt barberblade og et headset til en samlet værdi 498 kr. Han blev sigtet, anholdt og taget med til stationen, hvor han blev afhørt. Manden erkendte tyveriet og beklagede sagen. Han fik afgjort sagen med en bøde, som han betalte straks, hvorefter han blev løsladt.

Mand anholdt med pistoler – Hovedgaden, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 22.09 fik politiet flere anmeldelser om at en mand iført skudsikker vest med en pistol i hver hånd gik rundt i Ubby ved Kalundborg. Politiet havde en større anholdelsesaktion, der afspærrede en del af byen. Manden havde været inde hos to tilfældige borgere i Ubby, men han havde ikke været truende over for dem. Han blev her anholdt uden dramatik. På hans bopæl fandt politiet to ladte skydevåben – en riffel og en pumpgun. Den 32-åriges kæreste var kortvarigt anholdt i sagen, men blev løsladt næste morgen uden at være blevet sigtet i sagen. Den 32-årige blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor han blev fængslet frem til den 26. september. Retten besluttede under grundlovsforhøret, at manden skal mentalundersøges.

Indbrud i Perioden

Vangevej, Kalundborg
Steppevej, Kalundborg
Skovbakkerne, Værslev, Kalundborg
Voldbjerg, Ugerløse, Kalundborg