Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2019/08/23 til 2019/09/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold mod knallertkører – Jernbanevej, Høng, Kalundborg

Kl. 18.45 fik politiet en anmeldelse om, at en 16-årig ung mand fra Kalundborg var blevet overfaldet af en for ham ukendt person. Den forurettede forklarede, at en bil havde fulgt efter ham, og da han var standset på sin knallert, sprang en 27-årig mand fra Kalundborg ud af bilen og tildelte knallertføreren flere slag i ansigtet. Politiet fandt frem til den formodede gerningsmand, som i dag skal fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Holbæk kl. 11.30.

Spiritus og narkokørsel – Strandvej, Høng – Kalundborg

Kl. 19.57 blev en 28-årig mand fra Høng anholdt og sigtet for spiritus og narkokørsel. En narkometertest viste udslag for kokain. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil han høre mere fra politiet.

Færdselsuheld – Slagelsevej, Høng

Kl. 12.53 skete et sammenstød, da en personbil som kørte i sydgående retning skulle svinge til venstre ind i en indkørsel. Den bagfrakommende personbil, der blev ført af en 18-årig mand fra Slagelse, ville overhale venstre om, men ramte den svingende bil på højre side. Den 18-årige mistede herredømmet over bilen, og kørte over i den modkørende vejbane, hvor den endte i rabatten. En modkørende bilist blev ramt af vragdele fra de to kolliderede køretøjer. Der skete ingen personskade, men den 18-årige blev tilset i ambulancen. Der skete skade på bilerne, og trafikken var spærret i begge retninger mens beredskabet arbejdede på stedet. Efter ca. 1 time var vejen igen fri, så trafikken igen kunne glide.

Udenlandsk butikstyv – Bredgade, Kalundborg

Kl. 14.53 tilbageholdt personalet i Føtex en udenlandsk butikstyv. En patrulje kørte til butikken, hvor de traf en 42-årig mand fra Polen, der havde betalt for nogle varer i kassen. En medarbejder havde dog mistanke til, at han havde flere varer i tasken. Så personalet standsede den 42-årige og fandt barberblade og et headset til en samlet værdi 498 kr. Han blev sigtet, anholdt og taget med til stationen, hvor han blev afhørt. Manden erkendte tyveriet og beklagede sagen. Han fik afgjort sagen med en bøde, som han betalte straks, hvorefter han blev løsladt.

Mand anholdt med pistoler – Hovedgaden, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 22.09 fik politiet flere anmeldelser om at en mand iført skudsikker vest med en pistol i hver hånd gik rundt i Ubby ved Kalundborg. Politiet havde en større anholdelsesaktion, der afspærrede en del af byen. Manden havde været inde hos to tilfældige borgere i Ubby, men han havde ikke været truende over for dem. Han blev her anholdt uden dramatik. På hans bopæl fandt politiet to ladte skydevåben – en riffel og en pumpgun. Den 32-åriges kæreste var kortvarigt anholdt i sagen, men blev løsladt næste morgen uden at være blevet sigtet i sagen. Den 32-årige blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor han blev fængslet frem til den 26. september. Retten besluttede under grundlovsforhøret, at manden skal mentalundersøges.

Groft hærværk, Nørre Alle, Kalundborg

Kl. 10.54 fik politiet en anmeldelse om, at der var blevet begået groft hærværk mod det nedlagte Kalundborg Sygehus tirsdag omkring kl. 16.45. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge sagen nærmere. Ukendte gerningsmænd havde skaffet sig adgang til bygningerne og havde raseret stedet. Loftsplader og lamper var blevet knust, der var kastet rundt med inventaret og flere pulverslukkere var blevet tømt ud i flere lokaler.

Politiet efterforsker nu sagen, og søger i den forbindelse vidner. Borgere, der har bemærket nogen personer eller køretøjer omkring det nedlagte sygehus tirsdag eftermiddag bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Mistænkelig adfærd – Store-Fuglede, Kalundborg

Kl. 20.33 blev politiet kaldt ud til en mistænkelig person, der gik rundt med et våben på gaden. Politiet kom til stedet og fandt en 14-årig dreng fra Ruds-Vedby, der havde haft et splattergevær med på tur. Politiet fik en alvorssnak med drengen og hans værge om, at et gevær i offentligheden kan skabe utryghed, og derfor er det vigtigt kun at holde den slags legetøj inden for egen matrikel.

Brand i skur – Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 21.39 blev politiet adviseret om en brand i et skur. Politiet kom til stedet, hvor skuret brændte ned, og brandårsagen var formentlig et køretøj, der havde lækket benzin. Men politiet optog rapport og skal nu klarlægge brandårsagen.

Færdselsuheld – Havemosevej, Uggerløse – Kalundborg

Kl. 00.08 skete et færdselsuheld, hvor en 18-årig mand fra Svebølle kørte gennem en hæk og ramte et hus. Manden og hans passager kom ikke til skade ved uheldet, men de blev begge anholdt og sigtet for spirituskørsel. De fik udtaget en blodprøve og blev afhørt til sagen. De vil høre nærmere, når resultatet af blodprøven kommer i politiet besiddelse.

Lovgivning om euforiserende stoffer, salg – Kalundborg

Kl. 11.02 rettede politiet henvendelse i et kolonihavehus, da patruljen var på anden opgave i nærheden. Ved ankomst til stedet stod døren åben, og umiddelbart inden for døren sad en 18-årig mand fra Slagelse i færd med at opveje narkotika. Politiet tog kontakt til manden og gjorde ham bekendt med, at han var sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Politiet ransagede stedet og fandt i omegnen af 5 gram kokain og 15 gram hash, som blev beslaglagt. Manden blev anholdt og afhørt til sagen, hvorefter han blev løsladt. Han vil høre mere om sagen, når den skal afgøres.

Indbrud i Perioden

Vangevej, Kalundborg
Steppevej, Kalundborg
Skovbakkerne, Værslev, Kalundborg
Voldbjerg, Ugerløse, Kalundborg
Nørre Alle, Kalundborg
Mosevangen, Kalundborg