Bispegårdens fokus på de unge 

Hos Bispegården kan du nu se kunst fra de helt grønne fingre. Der er nemlig blevet indgået et samarbejde mellem Kalundborg Gymnasiums billedkunstelever og Bispegården. Et samarbejder der giver de unge talenter en nærmest uvurderlig oplevelse. De unges værker, udført i undervisningen, bliver udstillet på Bispegården til skue for den normale kunstelsker.

En win-win situation 

For de unge elever er dette selvfølgelig en kæmpe oplevelse og noget, som er svært at opnå. At få udstillet sine værker kan kun være med til at fremme både den faglige vinkel men også lysten til at søge længere ind i faget. For Bispegården er der selvfølgelig også muligheder. Tænk hvis en af de dygtige elever er Danmark næste store talent? For Bispegården vil det kun være positiv omtale at have et af hans eller hendes allerførste udstillede værker hos dem.

Ny kunst for de erfarende øjne

Bispegårdens tilbagevende interesserede vil kunne opleve kunst fra et helt andet perspektiv. Hvad inspirerer de unge? Er det den igangværende klima-debat? Den politiske verdenssituation? Er det ung kærlighed? Eller er det noget helt andet, vi ikke engang kan forestille os endnu?

Hos Bispegården kan du opleve de nye kunstværker igennem efteråret, hvor værkerne vil blive udskiftet løbende.