Kalundborg Biblioteker var meget spændte, da de her i foråret lancerede ’Bogklub for Børn’ på Kalundborg Bibliotek. Var der mon nogle børn, der var interesserede og var der overhovedet nok, der ville være med? Det var der i den grad! Så mange, både piger og drenge, at bogklubben hurtigt blev udvidet til også at være på Gørlev Bibliotek en gang om måneden.

Foto: Kalundborg Biblioteker

”Vi skød bogklubberne i gang med bogen ’Ternet Ninja’ af Anders Matthesen, og så fandt vi ellers ud af sammen, hen ad vejen, hvad vi gerne ville læse. Vi var både omkring sjove bøger, gys, fantasy og kærlighed og hver gang var der livlig snak, hygge og selvfølgelig noget godt at spise. Dejlige eftermiddage i børnebiblioteket”, siger børnebibliotekar Frederikke Markussen.

Så der er ingen tvivl om, at Kalundborg Biblioteker her i efteråret kører videre med de to bogklubber: BOGGNASKERNE i Kalundborg og BOGSLUGERNE i Gørlev.

Bogklubberne er for alle børn fra 10 år, både dem som allerede er vilde med at læse og dem, der gerne vil i gang med at læse. Det er ganske gratis at være med og tilmelding foregår via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside.

BOGGNASKERNE i Kalundborg mødes første gang tirsdag d. 27. august kl. 15.30 – 16.30 og mødes derefter tirsdagene 24. september, 29. oktober og 26. november.

BOGSLUGERNE i Gørlev mødes første gang onsdag d. 11. september kl. 15.30 – 16.30 og mødes derefter onsdagene 9. oktober, 13. november og 11. december.

Så kom og vær med i en af bogklubberne, og byd rigtig gerne ind med, hvad du synes kunne være sjovt at lave her i efteråret omkring alle de gode bøger!

”Vi på Kalundborg Biblioteker, glæder os rigtig meget til at komme i gang igen og håber selvfølgelig også at se alle jer, der også deltog i foråret,” slutter Frederikke Markussen.

Foto: Kalundborg Biblioteker