Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 24. juni til den 2. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Sæbyvej, Høng – Kalundborg

Kl. 15.11 standsede en patrulje en 29-årig mand, der førte en knallert på Sæbyvej. Patruljen vurderede, at manden var påvirket af spiritus, og et pust i alkometeret viste en promille over det tilladte. Manden blev derfor sigtet, og han var anholdt kortvarigt i forbindelse med, at der blev udtaget en blodprøve. Manden blev derefter løsladt, men han er fortsat sigtet og vil få sin sag afgjort på et senere tidspunkt.

Kørsel uden gyldigt kørekort og i narkotikapåvirket tilstand – Olemindevej, Snertinge – Kalundborg

Kl 18.00 braget politiet en sort personbil til standsning. Føreren, en 25-årig mand fra Stenlille, blev sigtet og anholdt for at føre køretøjet uden gyldigt kørekørt i narkotikapåvirket tilstand. Kl. 18.45 blev manden løsladt efter udtagelse af blodprøve. Hans sag skal nu afgøres.

Unge mennesker på sejlads uden tilladelse – Vestre Havneplads, Kalundborg

Kl. 16.15 ringede en borger, fordi en gruppe unge mennesker havde snuppet en jolle og sejlede rundt i indsejlingen. Politiet kørte derfor til stedet og fik de unge mennesker og jollen i land. Alle de antrufne var 13 år og fra Kalundborg, og de fik en påtale fra betjentene. Samtidig blev deres forældre kontaktet af politiet og de sociale myndigheder, så de blev orienteret om unoderne. Ingen kom til skade, men det kunne være farligt for de unge, der uden træning eller redningsveste var taget på sejlads uden opsyn af voksne.

Spirituskørsel og en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – Tømmerupvej, Kalundborg

Kl. 20.48 blev en 20-årig mand fra Ruds-Vedby anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse af promillen og vil høre nærmere, når resultatet foreligger.
Kort tid efter, kl. 20.50, blev en 27-årig mand fra Kalundborg sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han på stedet udtalte ukvemsord henvendt til politiet, mens patruljen var på opgave.

Spirituskørsel – Kløverstien, Holbæk

Kl. 18.18 blev en 18-årig mand fra Svinninge anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse af promillen og vil høre nærmere, når resultatet foreligger.

Indbrud i perioden

Smedeparken, Gørlev
Fasanvej, Dalby, Gørlev
Agnetevej, Høng