Snart er det tid til en af Kalundborgs allerstørste arrangementer – Kalundborg Rocker, der løber af stablen fra den 8. til den 10. august. Og der er masser af spændende nyheder at se frem tid.

Der kan blandt andet nævnes udvidelsen med torsdag, som er blevet taget utroligt godt imod. Her kan man blandt andet glæde sig til det store show fra det mere end 20 mands store setup fra Arrival from Sweden (ABBA). Inden de kan gå på scenen kommer vores borgmester, Martin Damm, på scenen kl. ca. 18.45, hvor han vil åbne hele festen og sætte bandet Staying Alive i gang med deres Bee Gees Kopi’er. Denne aften forventer de mere end 5000 gæster på pladsen, så det skal nok blive en kæmpe fest allerede fra om torsdagen.

Dernæst har de i samarbejde med MENY Kalundborg investeret i et kæmpe festtelt på mere end 1500 m2. Dette telt skal indeholde Meny’s restaurant, Kaffebod fra Lavazza, kæmpe Cocktailbar med drinks fra Nohrlund og Meny samt VIP område. Teltet kommer også til at indeholde en scene, hvor der vil være musik fra DJ Henrik Andersen, Leo, fra Karl Hermann’s Trio, Emil Bendixsen, samt børneunderholdning lørdag morgen med Sigurd Barret samt Jeppe og Jazzhyænerne, som laves i samarbejde med den 8. himmel.

Der vil også være flere nye tiltag i form af nye restauranttelte med bla. Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg, som er med for første gang. De vil bla. servere mexicansk grill buffet, salater og brød samt lave nogle spændende Too Go meny’er i form af burger m.m.

Nohrlund Cocktail er også ny på pladsen og vil være at finde flere steder ude på pladsen. Bla. i deres egen truck samt i Meny’s cocktail bar.

Fredag aften er blevet et internationale trækplaster
Fredag aften hvor intet mindre end Status Quo går på scenen, har gæster fra England, Norge, Sverige samt Tyskland købt billetter, og dette er særdeles positivt for vores lille by og lille festival, at vi kan trække gæster så langt fra. Det er første gang i Kalundborg Rockers 20 år, at de tiltrækker så mange fra forskellige lande.

Der er også en kæmpe skare af jyder og fynboer, der har meldt deres ankomster og købt billetter.

Netop pga. af de mange gæster udefra, har de som endnu en nyhed nu også camping. Campingområdet bliver etableret i Munkesøen, hvor der er mulighed for at leje en plads til sit telt eller sin campingvogn, og der vil være tilknyttet bade- og toiletfaciliteter hertil.

Læs mere om Kalundborg Rocker og se programmet her.

Foto: Kalundborg Rocker