Torsdag den 6. juni banker Shell på Sct. Jørgensbjerg priserne i bund på benzin og diesel. På slaget 14.00 og frem til kl. 17.00 kan byens bilister fylde tanken til forhistoriske priser.

Shell stationen i centrum af Kalundborg genåbnede midt i april som ubemandet Shell Express station. Og den 6. juni bliver genåbningen fejret med en prisfest, hvor priserne i tre timer bliver sat gevaldigt ned.

Fra klokken 14.00 til 17.00 står et hold gammeldags tankpassere klar til at hjælpe bilisterne til en billig tankfuld benzin eller diesel. Men ikke nok med det. Tankpasserne vil også dele lidt vådt og tørt ud til alle, der lader sig lokke af udsigten til en billig tankfuld Shell brændstof.

Og går det, som det plejer, når Shell holder prisfest, er der optræk til trængsel og kødannelse i Kalundborgs centrale gader torsdag eftermiddag.

“Vi vil gerne slå et slag for, at vi igen betjener bilisterne i det centrale Kalundborg. Det gør vi med et sikkert hit hos kunderne – nemlig ekstra billig benzin og diesel. Jeg er sikker på, at mange vil benytte chancen for at få en tankfuld brændstof til priser fra en svunden tid,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell netværket i Danmark.

Shell på Sct. Jørgensbjerg tilbyder hele sortimentet af Shell brændstof. Her finder bilisterne både Shell FuelSave diesel og 95 oktan benzin og topprodukterne Shell V-Power diesel og Shell V-Power 100 oktan benzin.

“Selv om butikken lukkede ned, har vi en god tradition med at forsyne Kalundborg med brændstof og bilvask. Derfor er det vigtigt for os, at vi fortsat er på plads i byen med en tankstation, hvor du også stadig kan vaske bilen,” siger Søren Møller Maretti.

Shell netværket bliver i dag drevet af energiselskabet DCC Energi. I Danmark tæller netværket 229 bemandede og ubemandede stationer.

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer
DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. DCC Energi omsætter årligt for ca. 7 mia. kr. og har ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.

Foto: DCC Energi.