Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 3. maj til den 14. maj 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel – Kirkestien, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 17.44 sigtede og anholdt politiet en 25-årig mand fra Jerslev Sj., der kørte i en personbil selvom han var påvirket af narko. Han fik udtaget en blodprøve og blev herefter løsladt.

Indbrud i varebiler – Høng – Kalundborg

Natten til torsdag var der tre indbrud i varebiler i Høng:
På Marievej blev bagdøren i en varebil opbrudt, og der blev stjålet diverse håndværktøj og el-værktøj.
På Tovesvej blev to varebiler udsat for indbrud. I begge tilfælde blev bagdøren opbrudt, og der blev stjålet el-værktøj, slagnøgler og en håndværkerradio stjålet.

Der blev set en mindre blå personbil formentligt på gule plader i området op til gerningstidspunktet. Politiet forsøger nu at finde frem til bilen, for at få klarlagt, hvad dens ærinde i området var.

Borgere der har bemærket den lille blå bil i området omkring Tovesvej og Marievej i Høng, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Brand i fabrik – Hareskovvej, Kalundborg

Kl. 13.07 opstod der en brand i en fabrik, der producerer gips. Brandvæsnet kom hurtigt frem og fik kontrol over ilden, der på ukendt vis var opstået i noget papir ved et samlebånd. Alle medarbejdere blev evakueret fra produktionshallen, og der skete ingen personskade. Der skete skade på samlebåndet, men ilden bredte sig ikke yderligere. Politiet optog rapport for at få klarlagt omstændighederne ved branden.

Sammenstød mellem to biler – Kalundborgvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 19.30 kom et alarmopkald om et færdselsuheld ud for rastepladsen Solhøj i Snertinge. To personbiler, der begge kørte ad Kalundborgvej i sydøstlig retning stødte sammen, da den forankørende bremsede ned for at svinge ind på rastepladsen. Bilen bagved, der blev ført af en 19-årig mand fra Silkeborg, overså at den forankørende bremsede, formentlig fordi han blev blændet af solen. Han nåede derfor ikke at bremse, men påkørte den svingende bil på bagenden. Den forreste bil blev ført af en 36-årig mand fra Gislinge, og der var en 11-årig dreng med i bilen. Brandvæsnet kom til stedet for at skære to personer ud af bilerne, da de sad teknisk fastklemt. Der skete omfattende skade på de to biler, men ingen personer kom alvorligt til skade.

Indbrud i Perioden

Ellevej, Snertinge
Tjørneholm, Ugerløse