Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 29. april til den 7. maj 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt dødsfald – Kr. Helsinge, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 10.13 fik politiet en anmeldelse om, at en 38-årige kvinde var blevet fundet livløs i sit hjem. Ambulancepersonalet havde forsøgt førstehjælp, men kvinden var afgået ved døden. Politiet kunne ikke fastlægge årsagen til hendes død, og fandt det mistænkeligt, at hun døde i så ung en alder. Derfor undersøgte politiets efterforskere sammen med kriminalteknikere og en retsmediciner kvinden og findestedet grundigt, for at afklare om hun havde været udsat for en forbrydelse. Der var intet umiddelbart i de undersøgelser der viste, at hun havde været udsat for noget, der kunne forårsage hendes død. Kvinden vil nu blive obduceret, for at få klarlagt dødsårsagen. En mandlig bekendt til kvinden har været kortvarigt anholdt og afhørt til sagen, men er løsladt igen.

Færdselsuheld – hund forsvundet – Jyderupvej, Sønderød, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 09.18 forulykkede en 42-årig kvinde fra Ruds-Vedby, da hun kørte i en personbil ad Jyderupvej mod syd. Af ukendte årsager mistede hun kontrollen over bilen, kørte via den modsatte kørebanehalvdel i grøften og standsede ca. 100 meter inde på en mark. Bilens airbags blev udløst, men den 42-årige var sluppet uskadt fra uheldet, efter at hun var blevet bragt til kontrol på skadestuen. Rutinemæssigt fik hun udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for at afgøre, om hun kunne være påvirket af et medikament i et omfang, der kunne være ulovligt i forbindelse med bilkørsel. Under kørslen medbragte hun sin hund i bilen, men i forbindelse med uheldet stak den af og er ikke fundet siden, selv om den blev eftersøgt i området. Hunden kan beskrives som en blanding af dansk/svensk gårdhund, chihuahua og en gravhund. Den er brun og bærer et rødt halsbånd. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken. Politiet afventer nu analysen af blodprøverne, før politiet kan oplyse den 42-årige om sagens afgørelse.

Mand sigtet for beredskabsloven – Nørre Alle, Kalundborg

Kl. 20.00 fik politiet en anmeldelse fra personalet på Sundhedshuset i Kalundborg om at en mand, som de tidligere havde haft episoder med, havde været på toilettet, hvorefter brandalarmen var gået. Politi og brandvæsen kom frem til stedet og konstaterede, at ilden var gået ud af sig selv. Der havde været ild i nogle papirservietter, der lå i en papirholder, men at det var gået ud af sig selv, uden at der skete skade på bygningen. Politiet fandt kort efter frem til den mistænkte, en uligevægtig 58-årig mand fra Kirke-Eskildstrup. Han blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Spirituskørsel – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 03.50 sigtede og anholdt politiet en 19-årig mand fra Ubby, for spirituskørsel i en personbil. Han fik udtaget en blodprøve og blev løsladt. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter den 19-årige vil høre nærmere.

Spirituskørsel – Mullerup, Slagelse – Kalundborg

Kl. 15.01 stoppede politiet en knallert, da der var mistanke om, at føreren var påvirket af spiritus. Da knallerten blev bragt til standsning, ønskede føreren ikke at samarbejde med politiet. Patruljen fik dog anholdt og sigtet manden og bragt ham til politistationen for at få udtaget en blodprøve, og politiet fandt her ud af, at føreren var en 30-årig mand fra Bandholm.

Indbrud i perioden

Mosevangen, Kalundborg
Kærbyvej, Kalundborg
Esbern Snaresvej, Kalundborg
Ellevej, Snertinge
Stenlillevej, Ugerløse