Gennem det sidste års tid har de på Kalundborg Bibliotek eksperimenteret med, hvordan man kan præsentere jer borgere for deres mange forskellige materialer på nye måder. Samtidig ønsker de, at eksperimenterne skal gøre jeres biblioteksrum til et mere levende sted at gå på opdagelse og et hyggeligere sted at opholde sig. Hele byens dagligstue!

De har til det formål udvalgt nogle faste steder på biblioteket, hvor de udstiller bøger og film sammen med genstande og effekter af forskellige slags. Det ene sted tilstræber de at tilbyde en masse relevant information i flotte rammer, mens de det andet sted arbejder på at bygge udstillinger op, som er ’visuelt larmende’ og som på forskellige måder inddrager jer borgere.

I foråret præsenterede en af kommunens flittige læsere, Hanna Westenaa, sin yndlingsbog til inspiration for ikke mindst de mange læsekredse, og senere kunne I dyste i ’Solitaire’ i den midlertidigt opsatte spillebule.

Netop nu og hele juni kan du sammen med bibliotekets Bente bidrage til hele byens fællesstrik ved at slå dig ned i strikkehjørnet og bidrage med nogle pinde, eller du kan låne strikketøjet og arbejde mere koncentreret med det hjemme hos dig selv. Biblioteket har garn!

Sammen skal vi producere et 3 meter langt hylster til et af træerne i Bibliotekshaven, hvor biblioteket netop har etableret en bænk. Det bliver et rart sted, hvor du kan sidde og nyde solen, drikke en kop kaffe fra deres automat og lure i de netop hjemlånte bøger…

Slå vejen forbi dit bibliotek og giv et par pinde til hele byens fællesstrik – der strikkes frem til juli måned.

Foto: Kalundborg Bibliotek
Foto: Kalundborg Bibliotek